Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2011

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ τον Νοέμβριο 2011 στη δύσμοιρη Ελλάδα και η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων παρατάξεων!!

Περισσότερο υπεύθυνοι οι βουλευτές του, παρά ο πρωθυπουργός που "δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά"
Υπάρχει άνθρωπος νοήμων που να μπορεί να εξηγήσει πως γίνεται, βουλευτές του Πασόκ που απευθυνόμενοι στον "τελειωμένο" πρωθυπουργό τους, του λένε κατά πρόσωπο: "είσαι εκτός τόπου και χρόνου", πως γίνεται επαναλαμβάνω, την άλλη μέρα να του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης;
Αφού δηλαδή η κα. Βάσω Παπανδρέου του λέει ότι "είσαι εκτός τόπου και χρόνου", πως είναι σίγουρη ότι τις λίγες μέρες, που μαζί με άλλους 10-15 συναδέλφους της,- που ένα μήνα τώρα διαχωρίζουν τάχα τη θέση τους-, του επέτρεψαν να είναι ακόμη πρωθυπουργός, δεν θα υπέγραφε κάτι καταστροφικό για.......... την Εαλλάδα; Τι άλλο θα πει το "εκτός τόπου και χρόνου";

Η διαφορά!
Φαντάζεστε να ήταν στη σημερινή θέση του Παπανδρέου ο Κ. Καραμανλής και να πεισμωνε σαν μικρό παιδί που δεν θέλει να του πάρουν το παιχνίδι αρνούμενος να παραιτηθεί;
Τι πλήθος "δημοκρατικού" λαού θα είχε γεμίσει το Σύνταγμα, με επικεφαλής τον "δακρυσμένο" αρχηγό τους, ουρλιάζοντας "δημοκρατικά" και αξιώνοντας να φύγει αμέσως ο πρωθυπουργός της "δεξιάς", για να μην τον στείλουν στο Γουδί!!
Είδατε πουθενά σήμερα τέτοια αντίδραση από τους "δεξιούς";
Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των δύο παρατάξεων εδώ και 110 χρόνια τουλάχιστον!
Ας ελπίσουμε ότι ο κύκλος ΠΑ.ΣΟ.Κ έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα και η χώρα θα αρχίσει τη δημιουργική της ανασυγκρότηση, η οποία βεβαίως θα διαρκέσει μέχρι να ξαναπαρουσιαστεί ο αντίστοιχος... "άγγελος εξάγγελος μας ήλθε από μακρυά", που όπως το 1981 θα παρασύρει το "δημοκρατικό" λαό στην ανατροπή των πάντων.
Απόστολος Κ. Ψαρράς
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μ’ αρέσει που αυτό το blog αυτοπροβάλλεται και ως αδέσμευτο. Τι μπαρούφα είναι αυτό το άρθρο; Δεν κατάλαβα, μόνο οι δεξιοί είναι άνθρωποι; Μόνο οι δεξιοί είναι νοικοκυραίοι; Τι έγινε, πήρατε πάλι αέρα; Νομίζετε ότι θα γίνετε κυβέρνηση και θα κάνετε όλους τους υπολοίπους ΝΤΑ!

Δεν είμαι Πασόκος, ποτέ δεν ήμουν. Έχω κυνηγηθεί τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από την δεξιά. Γιατί; Διότι ζητώ ίσες ευκαιρίες προς όλους και όχι ευκαιρίες «μόνο» για τα ανάξια κομματόσκυλα.

Όλοι οι έλληνες πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα.-
Μη φανατίζετε το κλίμα με τα άχρηστα κόμματα σας.

Ανώνυμος είπε...

...και ας ελπισουμε να εξαφανιστεις και συ και το κομμα σου η ΝΔ, τσαρλατανε, που οπου γαμος και γιορτη εχουμε εσενα τον παλαβιαρη με τις αλρουμπες που γραφεις...αιντε απο κει χαμω κινουμενο σχεδιο!!

KOYLA STOP

Ανώνυμος είπε...

Διευκρινίζω ότι δεν θεωρώ τον διαχειριστή του ιστολογίου ως υπεύθυνο του συγκεκριμένου άρθρου, διότι το άρθρο έχει υπογραφή.

Όμως δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύεται το μακρύ και το κοντό του καθενός. Ήμαρτον, τέτοια άρθρα είναι εμπρηστικά. Εδώ ο κόσμος πεινάει, και κάποιοι νομίζουν ότι η κοινωνία νοιάζεται για το ποιο κόμμα θα τον κυβερνάει.

Σας έχουμε δει όλους τόσο σε τοπικό όσο και σε παραπέρα επίπεδο. Μπουχτίσαμε από τον κομματισμό σας. Να τον χαίρεστε.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι πάνε στοίχημα στην παραλία ότι το έργο του νεκροταφείου στην Απείρανθο ύψους 45.000€ θα το πάρει με έκπτωση 1% ο γαμπρός του αδιάφθορου Ψαρρά και πρώτος ξάδερφος του Δημάρχου κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης.
Λέτε;

Ανώνυμος είπε...

μιλαει ο κομματαρχης των κομματαρχων ησυχια. κανα εργακι θα στρωσουμε; ρε ποιος χαιζεται για πασοκ η νδ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ "ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ". ΔΕΙΤΕ ΖΩΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΙΑ ΧΕΊΡΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕTE ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΠΟ ΤΑ 38XRONIA ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ BLOGSFERA.
o katsaglilasa

Ανώνυμος είπε...

Xortase oli i oikogeneia kai piasame ti filosofia?

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως έχει χορτάσει για τα καλά, γιατί μόνο τότε αρχίζει να φωνάζει... (βλ. Κ.Ψαρρά και Μ.Μαργαρίτη)