Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

Το βίντεο που σόκαρε τη Βρετανία. Αστυνομικοί ξυλοκοπούν ανάπηρο!!!

Στο παρακάτω βίντεο, της ντροπής, που μας έστειλε φίλη αναγνώστρια πάνοπλοι Βρετανοί αστυνομικοί ορμούν και ξυλοκοπούν έναν νεαρό διαδηλωτή ΑΜΕΑ που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και είναι καθηλωμένος σε καροτσάκι!!!!!!
Ο 20χρονος φοιτητής Τζόντι Μακεντάιρ πιθανόν να ενοχλεί το σύστημα επειδή παρά τα όποια προβλήματά του αντιδρά στο σύστημα και στα όσα συμβαίνουν γύρω του, είναι πολιτικός ακτιβιστής και μπλόγκερ. Δεν είναι δηλαδή σαν όλους εμάς που μπορεί να είμαστε υγιείς αλλά μοιάζουμε περισσότερο με παχουλές αγελάδες, μαμ, κακά και νάνι!!
Στο βίντεο θα δείτε επίσης την έκδηλη αγωνία του δημοσιογράφου που προσπαθεί, με κάθε τρόπο να προστατέψει το σύστημα και τους υπηρέτες του, χωρίς αποτέλεσμα όμως διότι ο πιτσιρικάς είναι πανέξυπνος και ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο για το οποίο μιλάει. Παρόλα αυτά ο δημαγωγός(δημοσιογράφος) κάνει ότι μπορεί για να κατευθύνει την συζήτηση κάνοντάς του ηλίθιες και άσχετες ερωτήσεις και όταν ο νεαρός λέει πράγματα που δεν τον βολεύουν(Παλαιστίνη, περικοπεςκ.α.) αλλάζει θέμα διακόπτοντάς τον.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΞΙΖΕΙ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ουτε στην Ελλαδα δεν γινονται αυτα...!!