Δευτέρα, Μαΐου 15, 2023

Tο πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων του ΚΚΕ Βαγγέλη Κορρέ

Περιοδεία σε χωριά της Νάξου, την πόλη και σε εργασιακούς χώρους πραγματοποιεί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων Βαγγέλη Κορρέ, απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης, ενίσχυσης του ΚΚΕ στις κάλπες της 21ης Μαΐου,  για να δυναμώσει η αισιοδοξία και η ελπίδα. Για να ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής, το δρόμο της πραγματικής προόδου.

Το πραγματικά προοδευτικό σήμερα βρίσκεται στη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών, να ζει αξιοπρεπώς ο λαός με τα δεδομένα αυτού του αιώνα και όχι με τα "ελάχιστα". Να είναι εξασφαλισμένη η πρόσβαση σε ....

δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο, να μην υπάρχουν κίνδυνοι για το λαό από την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Πρόοδος σημαίνει αταλάντευτη πάλη για το δίκιο των πολλών. Σύγκρουση με το σύνολο της πολιτικής, με την στρατηγική του συστήματος. Αυτό κάνει το ΚΚΕ, σε αυτό δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, βάζοντας στο στόχαστρο το ίδιο το σύστημα της εκμετάλλευσης. Γιατί πραγματική πρόοδος είναι η κοινωνία που ευημερούν οι πολλοί και όχι οι λίγοι.

Το πρόγραμμα περιοδειών του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες:

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-5-2023:

Χαλκί - Φιλώτι

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-5-2023:

Περιοδεία σε Super Market του νησιού το πρωί, ενώ το απόγευμα   θα περιοδεύσει στις Εγγαρές και τη Γαλήνη

ΤΡΙΤΗ 16-5-2023:

Γραφεία Περιφέρειας – Πολεοδομία – ΚΕΠ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17-5-2023:

Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου – ΚΑΠΗ – ΕΑΣ το πρωί και Δανακό – Απείρανθο το απόγευμα

ΠΕΜΠΤΗ 18-5-2023:

Περιοδεία στο Κεντρικό δρόμο, μαγαζιά και γειτονιές της πόλης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-5-2023:

Περιοδεία στον Απόλλωνα το απόγευμα, ενώ στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ομιλία στην Κωμιακή, στην Πλάτσα του Λιαγούρη

 


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :