Δευτέρα, Μαΐου 15, 2023

Γ. Βλασερός από τη Σέριφο: Υγεία και στεγαστικό των υπαλλήλων τα μεγάλα προβλήματα του νησιού

 Στη Σέριφο συνεχίστηκε χθες το προεκλογικό ταξίδι του κ. Γιάννη Βλασερού, Υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το δήμαρχο να επισκεφτεί το λιμεναρχείο και στη συνέχεια την Ιερά Μονή των Ταξιαρχών. Συναντήθηκε και με πολλούς φίλους και συμπατριώτες μεταξύ των οποίων και μερικοί εκπρόσωποι της πρωτογενούς παραγωγής που δυστυχώς φθίνει στα νησιά μας.

Εκείνο που χαρακτήρισε την επίσκεψή του στο νησί ήταν η πρόσκληση που δέχτηκα να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ενός περιστατικού στο ιατρείο του νησιού και έτσι εισέπραξε από πρώτο χέρι το πρόβλημα της περίθαλψης στο νησί και ειδικά το θέμα της διακομιδής σε κατάλληλη υγειονομική δομή. Ήρθε επίσης αντιμέτωπος με πρόβλημα το στέγασης των υπαλλήλων που....

οι του περιέγραψαν με μελανό τρόπο οι υπάλληλοι του λιμενικού.

Σε ο,τι αφορά στα δύο μείζονα προβλήματα της υγείας και του στεγαστικού ο κ. Βλασερός τόνισε πρέπει να λυθούν άμεσα και αποτελεσματικά με καθαρές λύσεις και για τα δύο.

Για την υγεία τόνισε την αναγκαιότητα αναβάθμισης του Πολυδύναμου Περιφερειακού ιατρείου σε ΚΥ με βασικές ειδικότητες για δε το στεγαστικό των υπαλλήλων ανέφερε απαιτείται ανέγερση κατοικιών που θα καλύπτουν τις ανάγκες των.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :