Πέμπτη, Απριλίου 16, 2020

Mεγάλη η ζημιά των κτηνοτρόφων, άμεσα να ληφθούν μέτρα!

Στα, πολλά, προβλήματα και στη, μεγάλη, ζημιά που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της Νάξου, λόγω της κατάστασης την οποία έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, αναφέρθηκε, ξανά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, αυτή τη φορά μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Ακόμη, ο Δ. Καπούνης ζήτησε εκ νέου από την Κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα με μέτρα τους κτηνοτρόφους όχι μόνο της Νάξου αλλά και όλης της Ελλάδας, προτείνοντας παράλληλα και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε αυτό να γίνει, όπως, λ.χ., επιδότηση μέσω των ενισχύσεων De Minimis, οι οποίες προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενίσχυση κατά κιλό στο......
κρέας, κ.ά. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο Ναξιώτης κτηνοτρόφος, Γιώργος Μαστορόπουλος. Τέλος, ο Δ. Καπούνης έστειλε και το δικό του... μήνυμα εν όψει του Πάσχα! Ποιο ήταν αυτό; «Μένουμε σπίτι! Τρώμε κατσίκι Νάξου και Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου!».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής στο παρακάτω video
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ, ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΚΑΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΡΕ ΜΑΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.