Πέμπτη, Απριλίου 30, 2020

Οδοιπορικό Alpha στη Νάξο, ημέρα 3η: Κουφονήσια και Σχοινούσα ετοιμάζονται για το καλοκαίρι!

Επίσκεψη στο Κουφονήσι και στη Σχοινούσα είχε το… πρόγραμμα της σημερινής τρίτης ημέρας του οδοιπορικού του Alpha και του ρεπόρτερ του, Γιώργου Γρηγοριάδη, στηΝάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, όπου, θυμίζουμε, βρίσκονται ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής του Alpha με τίτλο «Alpha Ελλάδα» (η οποία ταξιδεύει στην ελληνική περιφέρεια με στόχο να καταγράψει τις αγωνίες των Ελλήνων μέσα στην καραντίνα αλλά και τις προσδοκίες τους για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον κορονοϊό)!
Η κάμερα του σταθμού κατέγραψε πάμπολλες υπέροχες εικόνες από τα .....
δύο πανέμορφα και απολύτως ασφαλή από τον φονικό κορονοϊό νησιά μας, ενώ ο Γ. Γρηγοριάδης μίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους τους, οι οποίοι λένε, με ένα στόμα μια φωνή: «Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα προστασίας από την πανδημία!», ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει ήδη να ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή σεζόν.
Ακόμη, όπως μετέδωσε ο Γ. Γρηγοριάδης, Κουφονησιώτες και Σχοινουσιώτες περιμένουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές λεπτομέρειες από τους αρμόδιους για την μετάβαση στην μετά τον κορονοϊό ημέρα και για το πότε, βεβαίως, θα επιστρέψει ο τουρισμός στα νησιά τους.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε, δε, στο ότι τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τα Κουφονήσια ως «έναν από τους τελευταίους επίγειους παραδείσους» αλλά και ως «ιδανική επιλογή για ασφαλείς διακοπές μετά τον κορονοϊό».
Το σημερινό οδοιπορικό του Γ. Γρηγοριάδη ξεκίνησε με live σύνδεση από το Άνω Κουφονήσι για την εκπομπή «Happy Day»
…συνεχίστηκε με νέα live σύνδεση από το νησί για την εκπομπή «Εκτός Γραμμής στον Alpha»
…ακολούθησε νέο live, πάλι από το Κουφονήσι, για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού…
…και έπειτα πραγματοποιήθηκε τέταρτο live από το Κουφονήσι, αυτή τη φορά για την εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη!
Έπειτα, ο Γ. Γρηγοριάδης βγήκε live από τη Σχοινούσα και το… καΐκι του θρυλικού Καπετάν Πράσινου, για την εκπομπή «Μένουμε Alpha»
…ενώ το σημερινό οδοιπορικό ολοκληρώθηκε με ρεπορτάζ για την κατάσταση στο Κουφονήσι και live σύνδεση από τη Σχοινούσα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha!

Σήμερα το οδοιπορικό του Alpha και του Γιώργου Γρηγοριάδη στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες θα συνεχιστεί, με επίσκεψη στην γραφική Ηρακλειά! Συντονιστείτε στον Alpha!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :