Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020

Η Ε.Α.Σ. Νάξου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της!


«ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!»

Διοίκηση και εργαζόμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου έκοψαν, το Σάββατο 22/2, την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Μπανίκος» στις Τρίποδες, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, με το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και τους εργαζόμενους να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αλλά και να ανταλλάσσουν ευχές και να θέτουν υψηλούς στόχους για εκείνη που έρχεται.

Η βραδιά ξεκίνησε με μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση, από τον σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Νάξου, κ. Βασίλη Δημητρόπουλο. Οι παρευρισκόμενοι έμαθαν τι ......
κατάφερε η «Ένωση» το 2019, καθώς και τι στόχους έχει θέσει και ποιες... προκλήσεις έχει να αντιμετωπίσει για το 2020! Παράλληλα, με αφορμή το ότι φέτος η, πενταετής, θητεία του νυν Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ. τελειώνει (και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου τους επόμενους μήνες), στην παρουσίαση έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στα πεπραγμένα της Ε.Α.Σ. τα τελευταία πέντε χρόνια.

Εκτός από παρουσίαση, ωστόσο, η εκδήλωση είχε και δώρα! Ο υπάλληλος στον οποίο έπεσε το φλουρί στην πίτα των εργαζομένων κέρδισε ένα γεύμα στο εστιατόριο της Ε.Α.Σ. Νάξου, το «1926», ένα κιλό Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και μία μέρα άδεια! Από την άλλη, το φλουρί της πίτας της Διοίκησης έπεσε στον Γραμματέα της Ε.Α.Σ. Νάξου,Νικηφόρο Χωριανόπουλο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι όλοι οι εργαζόμενοι της «Ένωσης» θα πάρουν από μία δωροεπιταγή του Σούπερ Μάρκετ της Ε.Α.Σ. για προϊόντα αξίας 50 ευρώ!
 
Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, υπογράμμισε ότι το 2019 ήταν, σε σύγκριση με το 2018, μία καλή χρονιά και εξέφρασετην εκτίμησή του ότι η Ε.Α.Σ. θα πάει καλύτερα και... ψηλότερα το 2020! Ακόμη, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το νέο Τυροκομείο της «Ένωσης», που αποτελεί κορυφαίο «στοίχημα» για εκείνη, αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάιο και θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις, προσθέτοντας πως υπάρχουν νέες προκλήσεις, αυξημένος ανταγωνισμός εντός Νάξου αλλά και προβλήματα που αφορούν στην ποιότητα τόσο του γάλακτος όσο και της Πατάτας ταοποία η «Ένωση» επιχειρεί να λύσει. Τέλος, επεσήμανε ότι η Διοίκηση της Ε.Α.Σ. προσπαθεί η εταιρεία να πάει ακόμη πιο ψηλά και ζήτησε από τους εργαζόμενους να προσπαθήσουν κι εκείνοι περισσότερο για να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα για την «Ένωση».



Η βραδιά ολοκληρώθηκε με... γλέντι και χορό!












Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :