Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2020

Σημαντικές επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές του Πανναξιακού στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ

 Το Δ.Σ του Πανναξιακού Α.Ο συγχαίρει τους παμπαίδες και παίδες πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ την Κυριακή 16/02/2020.

Ειδικότερα ξεχώρισαν ο παίδας Μανδηλαράς Γιώργος στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1.91μ, και ο παμπαίδας Νικόλαος Φράγκου στα 1200μ με επίδοση 4.37.Επίσης και η .......
παγκορασίδα αθλήτρια του άλματος εις μήκος Σέργη Νικολέτα ,η κορασίδα πρωταθλήτρια των 200μ Τουρλάκη Πηνελόπη,οι παίδες σφαιροβόλοι Ρόδε Άγγελος και Χίκα Φαμπιάν,η κορασίδα αθλήτρια  των 60μ μετ εμποδίωνΤζωρτζή Μελίνα,ο έφηβος αθλητής των 400μ Σέργης Ευάγγελος,ο έφηβος άλτης του μήκους Κατραμάδος Νικόλαος ,η νεάνιδα άλτρια του μήκους Ξιφαρά Δανάη και η κορασίδα αθλήτρια των 400μ Δρίτσα Σοφία που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδος DOLE,OKmarkets,BlueStarFerriesαλλα και ιδιαιτέρως τον κο Δημήτρη Καρούση με την διαφημιστική του εταιρία HelloGreceπου βοήθησαν τα μέγιστα τους αθλητές μας στην μετάβαση διατροφή και διαμονή των αθλητών στην Αθήνα.


 
Ο Πρόεδρος Ο Γεν Γραμματέας    Ο Εφορος στίβου

ΚάρλοβιτςΕυάγγελος  Στεφάνου Νικόλαος  Τομπάς Πλάτων

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :