Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2020

Το εστιατόριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, «1926» βραβεύτηκε στη HORECA

  Την Κυριακή 9/2 η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και η έκθεση HORECA βράβευσαν το εστιατόριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, το «1926», ως τον καλύτερο γαστροτουριστικό προορισμό της Νάξου για το 2020!
   Μάλιστα, πρέπει να αναφερθεί, ότι το «1926» απέσπασε το βραβείο έχοντας συγκεντρώσει την καλύτερη βαθμολογία με βάση πάρα πολύ σημαντικά κριτήρια γαστροτουρισμούόπως η σωστή χρήση τοπικών πρώτων υλών, η προβολή τοπικών συνταγών, η προβολή σε έντυπα, η βαθμολογία σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες και άλλα πολλά, με τη βράβευση να αποτελεί, επί της ουσίας, μία... επι-βράβευση της δουλειάς του εστιατορίου πάνω στην ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων της Νάξου!
   Υπό το βλέμμα της Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και πρώην Υπουργού, κ. Άντζελας Γκερέκου, το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, κ.Αναστάσιος Πρωτοψάλτης, στον υπεύθυνο και σεφ του εστιατορίου, Βαγγέλη Βενιέρη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της έκθεσης HORECA.
   Παραλαμβάνοντας την πολύτιμη διάκριση, ο Β. Βενιέρης δήλωσε: «Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και τη HORECA, για αυτήν την τιμή που μας κάνουν, να βραβεύσουν το εστιατόριό μας. Ακόμη, να ευχαριστήσω τόσο τον Δήμο Νάξου όσο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που μας στηρίζουν έμπρακτα. Το “1926” είναι ένα εστιατόριο-εγχείρημα της.....
Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το οποίο άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2018. Η φιλοσοφία του είναι ότι βασίζεται σε ναξιώτικα προϊόντα και μόνο. Δεν προσφέρουμε ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, αναψυκτικά τύπου cola, παρά μόνο τοπικά προϊόντα! Να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη στήριξη και σας περιμένουμε όλους στη Νάξο για να δείτε και οι ίδιοι ότι αυτό που προσφέρουμε είναι κάτι το μοναδικό!».
   Από την πλευρά του, αφού παρέδωσε το βραβείο στον Β. Βενιέρη, τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, κ. Πρωτοψάλτης, ζήτησε «ένα μεγάλο χειροκρότημα για το “1926”» ενώ προέτρεψε τον Β. Βενιέρη: «Συνεχίστε έτσι όπως είστε!».
Δείτε το βίντεο:
   Αξίζει να σημειωθεί, πως λίγες ώρες μετά το... ευτυχές γεγονός της βράβευσης του «1926» αναφορά στο θέμα έκαναν στην δημοφιλή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα». Οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, έδειξαν το story που είχε «ανέβει» στον επίσημο λογαριασμό του «1926» στο Instagramμετά τη βράβευση του εστιατορίου και έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στο «1926» όσο και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!
Δείτε το βίντεο:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :