Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2020

Συγχαρητήρια επιστολή Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για τον ορισμό της Νέας Τομεάρχη Οργανωτικού της ΟΝΝΕΔ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της Γραμματείας Περιφερειακών Οργανώσεων, η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην Κυκλαδίτισα νέα Περιφερειάρχη Οργανωτικού της ΟΝΝΕΔ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Γαβαλά Κοραλία για την ανάληψη των νέων καθηκόντων.
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία τόσο στην Κοραλία Γαβαλά όσο και σε όλους τους Περιφερειάρχες Οργανωτικού της ΟΝΝΕΔ σε όλη την Επικράτεια. Στόχος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ είναι να υπάρξει συνεργασία τόσο με την....
Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ όσο και με το κάθε ένα τοπικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ στα νησιά των Κυκλάδων μας, ετσι ώστε όλοι μαζί τόσο να μεγαλώσουμε και να συνδράμουμε στην επιτυχία του οράματος του Προέδρου μας Παύλου Μαρινάκη για την ΟΝΝΕΔ όσο και να προσφέρουμε και να είμαστε αρωγοί για την επίτευξη στόχων και έργων για την Περιφέρεια μας.
Η ισότιμη συμμετοχή των γυναικών τόσο σε κομματικό όσο και σε πολιτικό πεδίο αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την συμβολή του γυναικείου φύλλου στην ανανέωση τόσο των αξιών όσο και των ιδεών σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα.




Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Στάθης Πολυκρέτης



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :