Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2019

ΠΑΣ Νάξου: Συγχαρητήρια σε ΑΠΑΣ τα Φανάρια και ΑΜΣ Φιλωτίου

ΑΠΑΣ τα Φανάρια
Το διοικητικό συμβούλιο, του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου που συμμετείχε στην διαδικασία των ειδικών μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.
Ευχόμαστε στην ομάδα του νησιού μας να έχει ανάλογη παρουσία και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και οι επιτυχίες του συλλόγου να συνεχιστούν, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Ναξιώτες.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
ΑΜΣ Φιλωτίου

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΑΣ τα Φανάρια, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον ΑΜΣ Φιλωτίου και συγκεκριμένα τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας Βόλεϊ Παγκορασίδων, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και ............μέσα σε λίγες ημέρες και το πρωτάθλημα Αιγαίου.
Το επίτευγμα σας είναι μία σπουδαία διάκριση και αναβαθμίζει σημαντικά το επίπεδο του αθλητισμού στο νησί μας πάνω στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Ευχόμαστε το έργο σας να συνεχιστεί και στο μέλλον να σημειωθούν ανάλογες επιτυχίες.
Εκ του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ Νάξου 

SEAJETS

Ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη σεζόν 2018-2019, ο ΠΑΣ Νάξου και τα μέλη του συλλόγου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ακτοπλοϊκή εταιρία ''SEAJETS'' που για ακόμη μία χρονιά μετέφερε τους αθλητές του συλλόγου μας με ασφάλεια και άνεση στους προορισμούς, όπου οι ομάδες μας αγωνίστηκαν.
Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρία για τις εκπτώσεις που παρείχε στις αποστολές μας, προσφέροντας μεγάλη οικονομική βοήθεια προς το σωματείο μας που απευθύνεται κυρίως σε μικρούς ηλικιακά αθλητές.
Μέσα από αυτή την ανακοίνωση δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε  την συμβολή του πρακτορείου ''PASSENGER TOURS'' , που πρακτορεύει την εταιρία στη Νάξο και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έκανε ότι ήταν δυνατό για να μας εξυπηρετήσει.
Εκ του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ Νάξου

ATTICA GROUP
Μία ακόμη αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της για το σωματείο μας και όλοι εμείς στον ΠΑΣ Νάξου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την εταιρία ''ATTICA GROUP'' που για ακόμη μία χρονιά συνέβαλλε τα μέγιστα στην ασφαλή, έγκαιρη και άνετη μετακίνηση των αποστολών μας προς όλους τους προορισμούς.
Ευχαριστούμε επίσης τα πληρώματα των πλοίων  της ''BLUE STAR FERRIES'' και το πρακτορείο της Νάξου ''ZAS TRAVEL'' όπως και της ''HELLENIC SEAWAYS'' και το πρακτορείο ''NAXOS TOURS'' για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία των αθλητών μας που στην πλειοψηφία τους είναι μικρά παιδιά.
Πραγματικά πιστεύουμε ότι οι ακτοπλοϊκές εταιρίες έχουν αγκαλιάσει τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό και είναι αρωγοί των προσπαθειών που κάνουν οι σύλλογοι, πράγμα αποδεικνύεται κάθε σαββατοκύριακο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Εκ του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ Νάξου 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :