Τρίτη, Ιουλίου 02, 2019

Προεκλογική περιοδεία του Γιάννη Βλασερού στα νησιά Νάξο Σύρο Σαντορίνη…

Ο Γιάννης Βλασερός υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κυκλάδων περιόδευσε στα νησιά Νάξο Σύρο Σαντορίνη Φολέγανδρο και Πάρο στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Στη Νάξο είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολλούς συμπατριώτες του και να δώσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice .
Σύντομη ήταν η επίσκεψη του στην Ερμούπολη Σύρου όπου υπέβαλε την υποψηφιότητά του ως βουλευτή στο Πρωτοδικείο Σύρου αλλά του δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήςει με αρκετούς φίλους και συντρόφους .


Το επόμενο ταξίδι αφορούσε την Σαντορίνη. Το διάστημα της παραμονής του στο νησί είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συζητήσει με παλιούς (υπήρξε αγροτικός ιατρός του Υγειονομικού Σταθμού Θήρας) καί νέους φίλους.Στη Σαντορίνη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Νησιού όπου ενημερώθηκα από την Διοίκηση γιά την πορεία της λειτουργίας του.Έδωσε επίσης συνέντευξη στο Volcano TV με επίκεντρο την νησιωτική πολιτική και κυρίως στο θέμα της νησιωτικής περίθαλψης.


Η επίσκεψη του στη μαγευτικη Φολέγανδρο του έδωσε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο ο οποίος δείχνει να στηρίζει την .........Παράταξη του.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε και την Πάρο το νησί της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Οι επαφές του με τους πολίτες του νησιού ήσαν γόνιμες και πολύ ενδιαφέρουσες με τους παλαίμαχους δε καί συγκινητοκές γιατί είχαν σχέση με
τον Ανδρέα Παπανδρέου καί το ένδοξο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ.

Συμπέρασμα της περιοδείας του.
Πολλοί από τους άνθρώπους των νησιών μας δεν εγκρίνουν την σημερινή κατάσταση ούτε υποστηρίζουν την επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας,απεναντίας υποστηρίζουν την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής γιά να μπορέσει να εχει ένα αποτελεσματιμκό ρόλο στη αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης οικονομικής και πολιτικής κρίσης της χώρας.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :