Τρίτη, Ιουλίου 16, 2019

Ευχαριστήριο της Θεατρικής Ομάδας ΓΕΛ Νάξου


Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για τη θερμή σας στήριξη και το ζεστό σας χειροκρότημα και στις δύο παραστάσεις της Μήδειας που παρουσιάσαμε στις 10-11 Ιουλίου στο Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης. Η μαζική σας παρουσία και τα εγκωμιαστικά σχόλια που αποσπάσαμε μας γέμισαν δύναμη και χαρά ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με μεγαλύτερη όρεξη.
Η Θεατρική Ομάδα του ΓΕ.Λ. Νάξου κλείνει αισίως μέσα σε 2 μόλις χρόνια εννέα παρουσίες επί σκηνής με...........
τρία διαφορετικά έργα της αρχαίας δραματουργίας. Ανάμεσα σ’ αυτές συγκαταλέγονται οι παραστάσεις στον αρχαιολογικό χώρο των Υρίων και στο αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης, ενώ, αν όλα πάνε καλά, επόμενη στάση της θα είναι το αρχαίο θέατρο Μήλου.
Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν αφιλοκερδώς ώστε η απαιτητική αυτή παράσταση να γίνει πραγματικότητα. Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς για την αγάπη και τη στήριξή σας!

Κοστούμια: Σοφία Χάλκου – Σκηνικά:ΔημήτρηςΤσακωνιάτης – Κομμώσεις:HairStoriesbyMary&George
ΧρυσοίΧορηγοί: VeronisJakobsen – ΤυροκομίαΝάξου (ΕμμανουήλΚουφόπουλος)
Μεγάλοι Χορηγοί:OrasisSergis – Ιχθυοπωλείο ‘ΟΣταμάτης’ – Picassoonthebeach (MexicanFood) –Ματθαίος Β. Μπουγιούκας (Μαθηματικός) – ‘Παιδεία’ Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης (Γιώργος Αρτ. Βάβουλας)
Χορηγός Επικοινωνίας:AbsolutConcept (Γιώργος Μιχαήλ)










Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :