Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Ο θαυματουργός Άγιος Αρσένιος της Πάρου λέγεται ότι επανέφερε στη ζωή κλινικά νεκρό βρέφοςΗ ιερή δύναμη της Αγιότητας του Μοναχού Αρσενίου που ασκήτεψε στην Πάρο πριν από δύο περίπου αιώνες και διακόνησε πρόθυμα ασθενείς με αγάπη και θαυματουργή πίστη, λέγεται, ότι πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε ενώπιον Έλληνα γιατρού στο Βέλγιο λέγοντάς του ότι ένα κλινικά νεκρό βρέφος πέντε μηνών θα ζήσει τελικά καθοδηγώντας τον για το πώς θα το επαναφέρει στη ζωή.
Το σύγχρονο θαύμα που θρυλείται ότι πραγματοποιήθηκε, αφορά στη...
μικρή ανεψιά της Ηγουμένης στη Μονή Αγ. Αρσενίου στην Πάρο. Το μωρό ενώ στις 6 Ιανουαρίου 2018 ανήμερα των Θεοφανείων βαφτίστηκε, λαμβάνοντας το όνομα Αρσενία, ξαφνικά αρρώστησε με δύσπνοια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βελγίου όπου ζούσε από χρόνια η οικογένειά του.

Μετά από δύο ημέρες, στις 8 Ιανουαρίου 2018, έφυγε από τη ζωή. Ενώ λοιπόν το βρέφος ήταν νεκρό, ένας Έλληνας γιατρός του νοσοκομείου δέχτηκε την επίσκεψη ενός γέροντα με μαγκούρα ο οποίος του είπε ότι το νεκρό μωρό θα επανέλθει στη ζωή με μαλάξεις.

Ενώ είχαν περάσει πάνω από 24 ώρες από τον επιστημονικά επιβεβαιωμένο θάνατο, ο γιατρός με μαλάξεις που του είχε υποδείξει ο γέροντας, επανέφερε το βρέφος στη ζωή και όταν οι γονείς του έφθασαν στο νοσοκομείο για να το παραλάβουν ώστε να τελέσουν την κηδεία του, είδαν το κοριτσάκι τους ζωντανό στο κρεβατάκι του.

Ο γέροντας που είχε επισκεφθεί το γιατρό και του μίλησε, ήταν ίδιος με την εικόνα του Αγίου Αρσενίου της Πάρου.

Φωτογραφία Γιώργος Φερδής

https://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/28891-o-thavmatourgos-agios-arsenios-tis-parou-legetai-oti-epanefere-sti-zoi-klinika-nekro-vrefos?acm=566_1063
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :