Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Χαιρετισμός Δημάρχου Μ Μαργαρίτη στην κοπή της πίτας του Απεραθίτικου Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου η κοπή της πίτας και η βράβευση των νέων φοιτητών. Ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και γι' αυτό το λόγο, μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή, για την οποία ο Απεραθίτικος Σύλλογος τον ευχαριστεί πολύ.
Αγαπητή πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Απεραθίτικου Συλλόγου,
Καλή χρονιά!
Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου σας, αλλά δυστυχώς, ανειλημμένες υποχρεώσεις του.... Δήμου με αναγκάζουν να βρίσκομαι στη Νάξο και μάλιστα μετά από ένα πολυήμερο ταξίδι στην Αθήνα για ζητήματα του Δήμου.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ από καρδιάς για το πολύπλευρο και πολυσήμαντο έργο που επιτελείτε. Το έργο αυτό σηματοδοτεί την αγάπη για το χωριό μας! Η Απεραθίτικη φλέβα μας χτυπάει στην Αθήνα, προβάλει και στηρίζει το χωριό μας με κάθε τρόπο. Για την προσφορά σας και τις πρωτοβουλίες σας αυτές σάς συγχαίρω θερμά και εύχομαι να συνεχίσετε τις άοκνες προσπάθειές σας, με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, να διασώσετε και να διαδώσετε την παράδοση του τόπου μας. 
Εύχομαι καλή επιτυχία στην αποψινή εκδήλωση, καθώς επίσης και θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατόρθωσαν να εισαχθούν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα του τόπου μας. 
Καλή χρονιά, με υγεία και πλούσια πολιτιστική δράση!
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Εμμανουήλ Ν. Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :