Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ κκ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητά μου παιδιά,
Με πολλή χαρά πληροφορήθηκα από τα έντυπα μέσα ενημέρωσης, την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα την πατρίδας μας. Σε αυτή την τόσο σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας, θα ήθελα να σταθώ δίπλα σας εκφράζοντας τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σας, που αποτελεί τον καρπό την πολύπονης και κοπιαστικής προσπάθειας που καταβάλατε το διάστημα που προηγήθηκε.
          Η επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις, γεμίζει όλους μας με.....
χαρά και υπερηφάνεια. Παράλληλα αποτελεί την αφετηρία της φοιτητικής σας πορείας, η οποία συνιστά σημαντικό σταθμό στη ζωή ενός νέου ανθρώπου. Σε αυτή την πορεία μην ξεχάσετε ούτε στιγμή ότι συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης θα είναι πάντοτε ο Χριστός μας, ο οποίος θα σας σκεπάζει με την Θεία Χάρη και την ευλογία Του.
          Εύχομαι από τα βάθη της πατρικής μου καρδιάς, η φοιτητική σας ζωή να είναι μια συνεχής πρόοδος γεμάτη επιτυχίες με την βοήθεια του Θεού και την ευλογία της Παναγίας μας.

Με όλη την πατρική μου αγάπη

Ο Μητροπολίτης

Ο Παροναξίας Καλλίνικος


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :