Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015

Η Φιλοζωική Νάξου γίνεται 10 ετών, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

Ήταν 2005 όταν μία ομάδα εθελοντών που δραστηριοποιούνταν ήδη στο νησί της Νάξου φροντίζοντας αδέσποτα ζωάκια, αποφάσισε να ιδρύσει ένα σωματείο προκειμένου να μπορέσουν να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερο έργο αλλά και να γνωρίσουν το έργο τους οι άνθρωποι του νησιού.
Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια οι εθελοντές έχουν διασώσει, περιθάλψει, φροντίσει, στειρώσει και ταΐσει κυριολεκτικά χιλιάδες σκύλους και γάτες στη Χώρα αλλά και τα χωριά της Νάξου ενώ εκατοντάδες είναι και τα ζώα που βρήκαν μια οικογένεια χάρις στο έργο των ανθρώπων αυτών. Επίσης μέσω προγραμμάτων και με τη συνδρομή εξειδικευμένων κτηνιάτρων έχουμε φροντίσει εκαντοντάδες ιπποειδή που xρειάζονταν τη βοήθειά μας σε όλη τη Νάξο.
Με αφορμή λοιπόν τα "γενέθλια" της Φιλοζωικής Νάξου θα θέλαμε να σας καλέσουμε  στο party που διοργανώνουμε για.....
να γιορτάσουμε μαζί, να γνωριστούμε, να θυμηθούμε ζωάκια και όμορφες στιγμές.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη στις 20.00, στο pool bar του ξενοδοχείου Lianos Village, στη Στελίδα για να απολαύσετε τα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ, ένα κοκτέιλ ή το αγαπημένο σας ποτό, με καλή παρέα, μαγευτική θέα και καλή μουσική.
Εκεί θα μπορέσετε να προμηθευτείτε τα συλλεκτικά επετειακά μπλουζάκια της Φιλοζωικής για τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της καθώς και λαχνούς για την κλήρωση τριών δώρων που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της βραδιάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας:


Ακταίον Εργαστήριο Γλυκισμάτων
Il Girasole
Korres catering - pastryshop
Love Hair
Maya Café
Milkato
Πιτταράς Νικόλαος Ε.
Sitari Deli Bakery
Su e Giu
The Loom
Τυροκομία Νάξου - Εμμανουήλ Β. Κουφόπουλος
Φούρνος Του Λαγογιάννη
Expert Νάξου – Αφοί Βουτσίνου Ο.Ε.
Bonita Beauty Salon
Vodafone Νάξου
Zoom


και φυσικά το ξενοδοχείο Lianos Village για τη φιλοξενία αλλά και την δωρεά του 20% επί των εισπράξεων του bar στη Φιλοζωική.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :