Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΑΟΥΖΑΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Εν όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλα τα σωματεία ,υγεία, δύναμη ,ευημερία και παραγωγικότητα ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.
Πρωτίστως στους παράγοντες και τους προπονητές που κρατούν όρθια τα σωματεία μας παρά τις δυσμενείς συγκυρίες, στο δυσκολότερο νομό και ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της επικράτειας  να.....
συνεχίσουν να προσφέρουν ,και να προάγουν την ευγενή άμιλλα και τον υγιή συναγωνισμό. Ομοίως στους ποδοσφαιριστές που κάθε χρόνο αγωνίζονται ανιδιοτελώς, προσφέροντας θέαμα στον φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων, εύχομαι να είναι μια ομαλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς .
Ωστόσο, το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πτωχότερο διότι δεν θα αγωνίζεται το σωματείο του Π.Α.Σ. Τήνου, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια το νησί της Τήνου δεν θα έχει ποδοσφαιρική εκπροσώπηση , λόγω λάθος χειρισμών και παραλείψεων της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Κ. και της επιτροπής πρωταθλήματος.
Μακάρι η φετινή χρονιά να είναι αρκετή προκειμένου οι νεοφώτιστοι ιθύνοντες του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου να αποκτήσουν την δέουσα εμπειρία και να μην έχουμε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.
Εύχομαι επίσης όπως επιλυθεί συντόμως και με αίσιο τέλος , το γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα του Α.Ο.Σερίφου αναγκάζοντας την να προχωρεί σε δυσβάσταχτα έξοδα , λόγω του ότι αναγκάζεται να διεξάγει ακόμη και τους εντός έδρας της αγώνες στο γειτονικό της νησί την Σίφνο.
 Εύχομαι να διεξαχθούν συναρπαστικά , δυνατά , με πλούσιο θέαμα και  ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων  Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών  και το Κύπελλο Κυκλάδων , ώστε να κρατούν σε έντονη αγωνία και ζωντανό ενδιαφέρον το φιλοθεάμον ποδοσφαιρικό κοινό των Κυκλάδων και οι καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες να κερδίσουν επάξια τα Πρωταθλήματα και το Κύπελλο Κυκλάδων.
Επίσης εύχομαι και στην νεοφώτιστη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ. και στον Πρόεδρο αυτής κ.Ρένο Φρέρη να έχουν μία όμορφη και εποικοδομητική ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από λάθεις , παραλείψεις και να εργαστούν ισότιμα και μακριά από οπαδισμούς προς όλες τις ομάδες.    
Τέλος, δηλώνω ότι από την δική μου πλευρά, θα βρίσκομαι κοντά σε όλες τις ομάδες και θα συνεχίσω να προσπαθώ προκειμένου να αποκτήσει το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο την θέση που του αξίζει , φυσικά μαζί με τον συνδυασμό μας και τον Επικεφαλής μας κ.Καφτηράνη.
Στην δική μας καρδιά βρίσκονται όλα τα σωματεία και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ίση μεταχείριση τους.
Καλή και εποικοδομητική χρονιά σε όλους.
   
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :