Τετάρτη, Αυγούστου 06, 2014

Τριήμερο εκδηλώσεων στην Κόρωνο

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κορώνου σας καλεί στην Κόρωνο το τριήμερο 8 , 9 και 10 Αυγούστου .
  1. Την Παρασκευή 8 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα , στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μέρα παραδοσιακών παιχνιδιών  . Υπεύθυνος Νίκος Στεφ. Χουζούρης .
  2. Το Σάββατο 9 Αυγούστου στις 7 και ....μισή το απόγευμα , στην αυλή της Αγίας Μαρίνας  , ο Χορευτικός Όμιλος Φοιτητών με δάσκαλο χορού τον Απόστολο Γ. Ψαρρό , σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κορώνου και οργανοπαίχτες Κορωνιδιάτες θα παρουσιάσει χορούς και μουσική από όλη την Ελλάδα .
  3. Την Κυριακή 10 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα , στα πλαίσια της καλοκαιρινής εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος θα πραγματοποιηθεί εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο στην Ανεγυρίδα .
  4. Την Κυριακή 10 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα , στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα των παραδοσιακών παιχνιδιών καθώς και ο τελικός ανάδειξης του παγκόσμιου πρωταθλητή στις αμάδες . Θα ακολουθήσει κέρασμα στο πηγάδι του Λειβαδακιού με τους ήχους της τσαμπούνας και του τουμπακιού . Υπεύθυνος Νίκος Στεφ. Χουζούρης .
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :