Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

H συγκέντρωση του Ν. Μαϊτού στην Αθήνα

Στο κατάμεστο, από συντοπίτες μας που κατοικούν στην Αθήνα, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου η παρουσίαση από τον Νίκο Μαϊτό των αρχών και θέσεων της Νησιωτικής Πολιτείας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πολιτών, σπουδαίες προσωπικότητες της.....
ναξιακής κοινωνίας και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τον επικεφαλής της Νησιωτικής Πολιτείας προλόγισε ο γνωστός εργατολόγος, τέως αντιπρόεδρος και νυν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός.
Ευχαριστούμε θερμά όλους του συντοπίτες μας για την παρουσία τους και την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες προεκλογικές ομιλίες υποψήφιου δήμαρχου, καθώς το πλήθος είχε κατακλύσει και όλους τους χώρους εκτός της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου.
Για άλλη μια φορά η Νησιωτική Πολιτεία και ο Νίκος Μαϊτός βρέθηκαν, όπως κάνουν διαρκώς και με πραγματικό ενδιαφέρον, δίπλα σε κάθε Ναξιώτη και Μικροκυκλαδίτη, όπου κι αν αυτοί κατοικούν. Από τον Απόλλωνα, τη Μέση και το Σκαδό μέχρι τη Χώρα, μέχρι τις Μικρές Κυκλάδες και την Αθήνα. Οι απανταχού Ναξιώτες και Μικροκυκλαδίτες  εκδηλώνουν αυθόρμητα και με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στη Νησιωτική Πολιτεία. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, όχι με φιέστες και πανηγύρια, αλλά με παρουσίαση θέσεων, αρχών και προτάσεων.
Τα νησιά μας είναι οι πολίτες τους και αυτούς εμπιστευόμαστε.

                                                                                                        Από  το  Γραφείο  Τύπου

                                                                                                            Γιάννης  Πιτταράς








Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :