Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Ευχαριστήρια επιστολή Μανόλη Μαργαρίτη



    Στην μέχρι σήμερα θητεία μας αποδείξαμε ότι είμαστε κοντά σε όλους, αγωνιζόμαστε το ίδιο για όλους και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για το καλό του τόπου μας. Στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μάς επιβράβευσε και μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη τους και να προσελκύσουμε την....
θετική κριτική και των υπολοίπων. Έρχεται μία δύσκολη πενταετία, για την οποία είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, με παλιούς και νέους συνεργάτες. Το μέλλον της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων είναι αδιαίρετο, χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες και μικροπολιτικές. Πορευόμαστε ενωμένοι και με σαφές σχέδιο για την σωστή ανάπτυξη του τόπου μας. Έτσι ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε!
    Συνεχίζουμε δυναμικά και όλοι μαζί για τη νέα πενταετία, σε ένα Δήμο όπου δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, αλλά άνθρωποι που εργάζονται για την κοινή πρόοδο.
    Μετά το πέρας των δημοτικών εκλογών και τη νικηφόρο πορεία του Συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση», θέλω να ευχαριστήσω θερμώς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν τη διοίκηση του Δήμου, αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν, ασκώντας γόνιμη κριτική. Επίσης, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τα μέλη του συνδυασμού, που με τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους όσοι με στήριξαν σ’ αυτόν τον αγώνα. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τα στελέχη του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού μας, Γιάννη Δρυμαλίτη, Μανόλη Λυκουρόπουλο, Ευδοκία Μπαρδάνη και Έλλη Ονάσογλου, για την άρτια οργάνωση και υποστήριξη του προεκλογικού αγώνα.
  


                                                   Μανόλης Μαργαρίτης
                                                          Δήμαρχος
                                           Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλεις να δώσεις στον κ. Μαϊτό, οι πρωτοφανείς γκάφες του σε έβγαλαν δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΗΤΟΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΙΑΝΗ Η ΞΕΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΝΕ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

κανε λιμανι αεροδρομιο και βοηθα την ομαδα βολλευ να παει πιο ψηλα και θα σε ψηφιζουν για αλλα 300 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΛΗ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ.ΚΑΝΟΝΟΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.Ο ΚΑΠΗΡΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ?Η ΞΕΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΜΑΙΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Ε?ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.Ο ΜΑΙΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΟΕΟ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ??
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΣΑΝΟ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΤΑ ΧΑΨΑΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ???