Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

ΑΟ Θήρας : Άνοιγμα εγγραφών νέων μελών & ανακοίνωση του Δ.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Σαντορίνη 23-5-2014 
Επειδή τελευταία στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δι8κτύωσης αλλά και σε διάφορα site έχουν αναρτηθεί διάφορα σχόλια-δημοσιεύματα για την ομάδα μας, επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι: 
1. Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ είναι, όπως όλοι γνωρίζουν, μία ομάδα που ανήκει στο νησί της Σαντορίνης και τους χιλιάδες φιλάθλους που την αγκάλιασαν από την στιγμή της ιδρύσεως της έως και την άνοδό της στην μεγαλύτερη Εθνική κατηγορία. Ως εκ τούτου η χρησιμοποίηση του ονόματος της.....
ομάδας, ανεξάρτητα της προσφοράς του καθενός από μας, από μεμονωμένα πρόσωπα, αποτελεί δόλια εκμετάλλευση του ΑΟ ΘΗΡΑΣ και της Σαντορίνης για προσωπικά συμφέροντα. 
2. Η ομάδα αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα ισχυρότατο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχουν επιφανείς και ισχυροί οικονομικά Θηραίοι, ένα ΔΣ το οποίο εγγυάται την περεταίρω πορεία της ομάδας. 
3. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον ΑΟ ΘΗΡΑΣ μπορεί να εγγραφεί σε αυτόν ως μέλος (υπάρχει ήδη άλλη ανακοίνωση που ενημερώνει όλους τους φιλάθλους για την διαδικασία) ή να προσφέρει χορηγία στην ομάδα προκειμένου να την ενισχύσει οικονομικά. 
4. Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση στο μέλλον , δημόσια ή ιδιωτική, από τον οποιονδήποτε, θα θεωρηθεί από την ομάδα ως προσπάθεια υπονόμευσης και επίθεσης εναντίον της. 
ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. Θήρας 
ΤΟ Δ.Σ.


Το νέο εκλεγέν Δ.Σ. του ΑΟ Θήρας,
Ανακοινώνει ότι με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε 19 Μαΐου 2014 καλεί τους φίλους της να εγγράφουν μέλη
Της Ομάδος.
κόστος Εγγραφής 100,00 €
περίοδος εγγραφών 26 Μαΐου έως και 04 Ιούνιου 2014
Αιτήσεις Εγγραφής μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του κλειστού γυμναστηρίου  ΔΑΠΠΟΣ
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 18:00-20:00

Μέλημα του Νέου Δ.Σ. είναι το άνοιγμα του Συλλόγου με εγγραφές νέων μελών που θα στηρίξουν το σύλλογο με την παρουσία τους γιατί η ομάδα ανήκει σε όλους τους Σαντορινιούς.

Εκ του ΔΣ ΑΟ Θήρας

Κινητό Επικοινωνίας 6944723091

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :