Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Ισπανός παντρεύτηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού!!!!!

Ισπανός φίλαθλος του Ολυμπιακού αντικατέστησε το γαμπριάτικο κουστούμι με την...φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία είχε όλες τις υπογραφές των παικτών.
Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε τηλεφωνήσει πριν μήνες η σύζυγος του φανατικού οπαδού του Ολυμπιακού, η οποία ήθελε να του κάνει δώρο την φανέλα του Ολυμπιακού, την....
οποία είχαν υπογράψει όλοι οι παίκτες. Μετά από καιρό έφτασε στα χέρια του Ισπανού, όπου στην γαμήλια δεξίωση δεν την έβγαλε καθόλου από πάνω του, δίνοντας «ερυθρόλευκη» νότα στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής του.

Η πρώτη φορά που είδε τον Ολυμπιακό από κοντά ήταν το 2000, με την Κάχα Σαν Φερνάντο και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» ,με 65 - 66, ενώ το 2008 για χατίρι των Παπαλουκά, Σχορτσιανίτη και Τσίλντρες μετέβη στην Μάλαγα για να δει τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος, πάντως, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, όπου και είπε: «Κάθε φορά που παρακολουθώ αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα αφού βλέπω μια πολύ ξεχωριστή ευρωπαϊκή ομάδα. Μια ομάδα με πολύ δυνατό χαρακτήρα και την επιτομή της ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας».
πηγη: http://www.24wro.eu
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :