Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

Οι Σέρβες Milica Radovic και Miljana Trivunic είναι τα νέα αποκτήματα του Πανναξιακού ΑΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. επιθυμεί να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Νάξου κύριο Μανώλη Μαργαρίτη για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει για την ολοκλήρωση των εργασιών της αντικατάστασης της στέγης στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Νάξου, ένα έργο ζωτικό για τη λειτουργία του κλειστού, που στεγάζει καθημερινά δεκάδες μικρά παιδιά και που φέτος θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλλεϋ Γυναικών.
Επίσης  ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τις αθλήτριες Milica Radovic και Miljana Trivunic,οι οποίες θα.....
ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας του βόλλεϋ γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Την περυσινή αγωνιστική περίοδο οι αθλήτριες αγωνίστηκαν στα ημιτελικά των play-off του Σέρβικου Πρωταθλήματος με την ομάδα Jedinstvo Uzice.
Η Milica Radovic είναι 21 ετών, έχει ύψος 1.87 και είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας  νεανίδων και κορασίδων. Έχει συμμετάσχει την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στο CEV CUP και την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 ήταν η 3η σκόρερ του Σέρβικου Πρωταθλήματος.
Η Miljana Trivunic είναι 27 ετών, ύψους 1.84. Αποτέλεσε ένα από τα βασικά κλειδιά της περυσινής επιτυχημένης πορείας της ομάδας της ενώ έχει στο παλμαρέ της ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Σερβίας και έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Γαλλίας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

21 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΝΑΞΩΤΙΣΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

erriaid 2986
ΝΑΙ ...ΕΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΣ!ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ? Η" ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ?ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΗΣΗ & ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ???ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ,ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΜΕΝΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

fragkiskos είπε...

πεσ μας ποιος η ποια εισαι για να σου απαντησουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ "ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ" ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ. ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ Η ΛΕΞΗ "ΠΑΝ-ΝΑΞΙΑΚΟΣ" ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ-Α ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ,ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ,ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:Μ.ΞΕΝΑΚΗΣ,Γ.ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ,Σ.ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ,Γ.&Σ. ΒΟΥΔΙΑΣ,ΑΔΕΡΦΟΙ ΒΙΛΑΝΤΩΝΗ,ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΠΙΡΗ,Ν.ΑΡΜΑΔΩΡΟ,Κ.ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ,Ν.ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ:Γ.ΓΕΝΑΡΗΣ,Σ.ΒΛΑΣΕΡΟΣ,Μ.ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ,Δ.ΚΑΤΣΑΡΗΣ,ΤΑ ΣΙΜΑΚΙΑ,Γ.ΛΑΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΓΕΜΙΖΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΣΦΙΖΕ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ,ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΛΕΥ Η ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ.ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980-1990 ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΙΤΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΟΡΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΞΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΡΣΑΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

αν είχες επαφή με το άθλημα θα ήξερες πως όλες οι ομάδες της α1 έχουν ξένες με εξαίρεση.Και αυτές οι δύο δεν έχουν λόγω οικονομικών προβλημάτων.Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να σταθείς στην α1 με ναξιώτισσες.το επίπεδο των ναξιωτισσων είναι πολύ χαμηλό όπως και των υπόλοιπων αθλητριών της Ελλάδας.Οι Ελληνίδες παίκτριες με εξαίρεση καμιά 30άρια είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και γιάυτό η εισαγωγές.Την ομάδα στην α1 δεν την ανέβασαν οι δίκοι μας αθλητές...γνωρίζεις πολλές ομάδες βόλει που έχουν αθλητές από τα μέρη τους.Όσοι θέλουμε να δούμε την ομάδα μπροστά και πρωταγωνιστεί στα σαλόνια χαιρόμαστε με τις μεταγραφες της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Γλύκα μεγάλη είχε το νησί ετούτο, ησυχία πολλή, αγαθά τα πρόσωπα των ανθρώπων......κι η θάλασσα ήμερη. (Νίκος Καζαντζάκης)
ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΤΟ 2013 ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΑ...ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

62 εενψλαακριβώς!όσοι είναι βυθισμένοι στην ημιμάθεια ας αφήσουν την κριτική για τις κινήσεις της ομάδας γιατί υπάρχουν άλλοι που ξέρουν πολλά περισσότερα.άλλο αθλητισμός άλλο πρωταθλητισμός φίλοι μου.

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα στον αθλητισμό έχει ο καθένας.Στην α1 όμως οι ομάδες δεν χτίζονται με κριτήριο να παίζει ο συγγενής μας,ο φίλος μας ή το παιδί μας.Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το βόλει θα πάνε να δούνε τον Πανναξιακό και θα ενδιαφερθούνε για το πόσο καλά παίζει η ομάδα και όχι από τις εθνικότητα ή την καταγωγή των παικτριών.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Administrator είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πάρε μια μπάλα και πήγαινε να παίξεις...τόσο απλό!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ "ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ".

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα του βόλει μην το παρακολούθησεις όπως και μην παρακαλουθήσεις τον Πανναξιακό...αν σε ενδιαφέρει το άθλημα το βόλει θα έβλεπες τους αγώνες.Ο Πανναξιακός όμως δεν είναι μαγαζάκι σου.Όποιος θέλει ας πάρει μια μπάλα και ας παίξει στην α1 είτε έρθουν μισθοφόροι είτε όχι δε θα παίξει αν δεν το αξίζει σε υψηλό επίπεδο.Στην αυλη τους παίζουν οι αθλητές περιορισμένων δυνατοτήτων και οι ικανότεροιπαίζουν στα γήπεδα της α1 ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Πανναξιακός.

Ανώνυμος είπε...

"Αν δεν σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα του βόλει μην το παρακολούθησεις" Ακριβώς. Θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό κι όχι πρωταθήτισμό, λαμογιές και κονόμες. Θα μείνετε μόνοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Το θα μείνετε μόνοι σας ελπίζω να μηνα απευθυνεται σε έμενα γιατί εγώ δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα.Θεατής στο γήπεδο του βολει πάει αυτός που θέλει να δει βόλει αυτός που θέλει να δει φίλους πάει να τους δει στην ταβέρνα και στο σινεμά.Αφού μόνος/η σου παραδέχεσαι ότι δεν σε ενδιαφέρει το βόλει μην ασκείς κριτική επειδή η ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟ 80% ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ,ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΣΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

τι ξεκατινιασμα ειναι αυτο;

Ανώνυμος είπε...

TA MORA EINAI APEXTA GIA SKISIMO
BRAVO PAIDIA RIXTE PRAMA STIN AGORA !

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό επίπεδο.Αφού δεν σέβεσαι επαγγελματίες αθλήτριες κάνοντας σεξιστικά σχόλια τουλάχιστον σεβάσου τον ευατό σου.Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε πολλούς απολιτίστους και άξεστους που το βόλει το βλέπουν ως μια καλή ευκαρία να πάρουν μάτι.τι να σας πει κανείς ... στερημένοι υπάνθρωποι!