Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48 ΜΗΝΕΣ

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης με αφορμή την
ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για τη μείωση του ποσοστού ανεργίας έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:
«Το ποσοστό ανεργίας το β’ τρίμηνο του 2013 παρουσίασε μείωση, για πρώτη φορά μετά από 48 ολόκληρους μήνες, δηλαδή από τα μέσα του 2009 μέχρι σήμερα.
Τα αποτελέσματα της  ΕΛΣΤΑΤ, μάλιστα, συμβαδίζουν με τις.....
αντίστοιχες θετικές καταγραφές των ροών μισθωτής απασχόλησης το ίδιο χρονικό διάστημα - όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» - επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η ανεργία «πατάει φρένο» και η αγορά εργασίας δείχνει να σταθεροποιείται.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η ανεργία στη χώρα μας  παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά  επίπεδα.

Σημασία όμως δεν έχουν  μόνο οι αριθμοί, αλλά πρωτίστως οι άνθρωποι.

Για αυτό το λόγο, συνεχίζουμε  ως κυβέρνηση με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και μεθοδικότητα την προσπάθειά μας για τη στήριξη των ανέργων, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής οικονομίας που θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερες νέες θέσεις εργασίας».


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, Η ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Κ.ΒΡΟΥΤΣΗ Η ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ!!!ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ!!!ΟΥΤΕ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ. ΒΡΟΥΤΣΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΙΝΔΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!! ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 10 ΩΡΕΣ!!! ΣΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΙΝΔΙΑ,ΚΤΛ..ΡΟΜΠΟΤ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

θα φατε γαμησι βρουτσακη που πειτε τον Αλαχ Μαμαχ ,
θα βαλετε καιστο στομα και οπου εχετε τρυπα , πουλημενα κορμια κλεφτες και αρπαγες του δημοσιου χρηματος την ωρα που πειναει ο κοσμακης