Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

Τι δεν καταλαβαίνεις; (μέρος β')

Νέο παραλήρημα από τον πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου Νάξου Γιάννη Μαμουζέλο, ο οποίος οδηγείται πλέον από την προσωπική του εμπάθεια απέναντι στην πρώην ενοικιάστρια του χώρου στα παλάτια.
Το Βίντσι, επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με τον πρόεδρο του Δ.Λ.Τ. Νάξου να παράγει θαυμαστό έργο, μη κατανοώντας, ότι με τις ενέργειες του εξευτελίζει εκτός από τον εαυτό του και μια ολόκληρη δημοτική παράταξη, η οποία δεν τον εμπιστεύεται πλέον ούτε για τις επαφές που αφορούν άμεσα το λιμενικό ταμείο, όπως ήταν αυτή προ ημερών με τη Blue Star και τον νέο αντιπρόεδρο του ταμείου Δ. Καραπάτη, να τον ''ξεφωνίζει'' σε επιστολή του, αδειάζοντας τον και κατηγορώντας τον για αυθαιρεσίες, αοριστίες και παραλήψεις όσον αφορά στο........
θέμα.
Αφού τελείωσε το καψώνι με την παράδοση του χώρου, για την οποία έδωσε διορία 3 ημερών (!), επανήλθε δριμύτερος, με συνέντευξη στο naxos-news, αφού δήλωσε μόνιμος κάτοικος εκεί κάτω (αυτός και η Αριάδνη) απείλησε με εισαγγελείς και μηνύσεις την προηγούμενη ενοικιάστρια, η οποία... πήρε την πέργκολα κι έφυγε!
Το story της πέργκολας...

Είπε ο Μαμουζέλος στην συνέντευξη ποταμό, ότι η προηγούμενη εκμισθώτρια βρήκε πέργκολα, όταν ενοικίασε το χώρο το 2004.
Πολύ σωστά. Υπήρχε πέργκολα το 2004, που ανέλαβε το χώρο η κα Αδελφουλάκου και είναι αυτή που βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία. Κάπως έτσι έδειχνε ο χώρος μέχρι και το 2007.

Το Νοέμβρη του 2007, μετά από μια μεγάλη θεομηνία, οι θυελλώδης νοτιάδες εντάσεως περίπου 11 μποφόρ, ξήλωσαν την πέργκολα διασκορπίζοντας κομμάτια της στο λόφο της πορτάρας, ενώ η υπόλοιπη έπεσε και καταστράφηκε ολοσχερώς. Η θεομηνία, είναι φυσικά καταγεγραμμένη στο Ναξιακό τύπο της εποχής, με φωτογραφίες από τις καταστροφές τόσο στο Βίντσι, όσο και από μισοβυθισμένες βάρκες στα πέριξ της Μυρτιδιώτισσας. Η πιο κάτω φώτο, είναι από την επομένη της θεομηνίας το Νοέμβρη του '07.


Στο επόμενο διάστημα, η τότε ενοικιάστρια με επιστολή της προς το δημοτικό λιμενικό ταμείο ενημέρωσε για την ολοσχερή καταστροφή της πέργκολας και ζητούσε όπως μεριμνήσουν. Εισέπραξε σιγή, αφού λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου και λόγω αρχαιολογίας... δεν μπορούσαν να μεριμνήσουν!
Ο χώρος διαμορφώθηκε με έξοδα .....της ίδιας και έδειχνε έτσι από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2012, όπου και τερματίστηκε η μίσθωση. Στη φώτο μπορείτε να διακρίνετε τις πολυάριθμες ομπρέλες και στα αριστερά τα δυο λυόμενα στεγασμένα bar, τα οποία φυσικά και αφαιρέθηκαν (μαζί και οι ομπρέλες), αφού ο νέος ενοικιαστής, δεν ήταν σε καμιά περίπτωση διατεθειμένος να πληρώσει γιαυτά.


Απορίας άξιο φυσικά, είναι το γεγονός, ότι ο κος Μαμουζέλος που δηλώνει μόνιμος κάτοικος εκεί κάτω, απειλεί την προηγούμενη ενοικιάστρια με μηνύσεις και τα συναφή για την πέργκολα που δήθεν ξηλώθηκε από λόγους κακίας και εκδίκησης! Ποια πέργκολα; αυτήν που πήρε ο αέρας το 2007 !
Πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο κος Μαμουζέλος θα μηνύσει τον άνεμο... χαρακτηρίζονται εκ του πονηρού...
Όπως επίσης και τα ρητορικά-υποθετικά ερωτήματα που θέτει στη συνέντευξη του ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ του τύπου: αν ο νέος ενοικιαστής είχε συμφωνήσει να πληρώσει για τους εξοπλισμούς, τα bar, τις ομπρέλες κλπ, θα τα ξήλωναν; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.
Η μήνυση εναντίον της πρώην ενοικιάστριας δεν έχει ακόμα κατατεθεί.
Όταν και αν κατατεθεί η μήνυση θα επανέλθουμε και για τα υπόλοιπα...


ΥΓ. Συνεχίστε κε Μαμουζέλε το αγαπημένο σας σπορ, κατηγορώντας και μειώνοντας αδίκως ανθρώπους, επαγγελματίες και συνειδήσεις. Θα είμαστε εδώ.
ΥΓ1. Οι φωνές της κοινωνίας (που επικαλείσθε) κε Μαμουζέλε βρίσκονται εδώ κι εδώ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε και η πρώην ενοικιάστρια ανεξαρτήτως της διαβλητής ή όχι διαδικασίας επινοικίασης δεν είναι και η πιο γελαστή, καλοκάγαθη και ευχάριστη προσωπικότητα του νησιού!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ. Ο ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΤΗΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΖΗΤΩ ΤΟ ..ΑΝΔΡΙΑΝΙΣΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πιάσε τον εναν και χτύπα τον άλλο...