Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012

Παραλίες της Ντροπής.

Καταγγελία από αναγνώστη
Η καλοκαιρινή σαιζόν ουσιαστικά έχει ξεκινήσει φέτος μαζί με το Πάσχα. Τα μαγαζιά σιγά - σιγά ανοίγουν στις πλαζ του νησιού και η εικόνα???? ΑΙΣΧΡΗ!!! Βρωμιά παντού , φύκια , πέτρες , σπασμένα δένδρα , σακούλες. Η άμμος στις παραλίες μας έχει γίνει πέτρα από τα περίεργα καιρικά φαινόμενα. Οι κάδοι αναδύουν οσμές άσχημες από την μόνιμη απλυσιά. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ? ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ? ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΠΡΟΚΟΠΗΣ , ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ , ΠΛΑΚΑ ,ΒΙΓΛΑ και ο Θεός βοηθός. Τον Σεπτέμβρη Θεού θέλοντος θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον Χειμώνα!!!! Εύχομαι καλή σαιζόν σε όλους τους επαγγελματίες υγεία και δύναμη σωματική και ψυχική.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Kalitera na fotografizes tin paralia ta trapezakia sto Lemon pou einai mesa sto dromo den tous ftanei i paranomi pergola exoun vgei kai sto dromo ,ala sto bourdelo pou zoume pios perimeneis na tous pei kati o sui zele?

Ανώνυμος είπε...

Η επιτυχημένη συνταγή Μαρακη συνεχίζεται.

Ο Μαργαρίτης δεν ήταν αυτός που θα έφτιαχνε τιν καθημερινότητα σε 6 μήνες.????? Όπως έλεγε. Τι συνέβη είναι πολλά τα ψηφακια και οι υποχρεώσεις.
Ο Λιανός και ο Μπουνις στην Τουριστική επιτροπή όλο συνεδριάσεις και κόντρα συνεδριάσεις χωρίς καμία απόλυτος ουσία.

Έρχονται οι εκλογές σε λίγο καιρό και θα βγαίνουν στους δρόμους να ζητιάνε τους ψήφους τα ζωντόβολα τόσο καιρό τους έχει δει κανένας να βγουν στον δρόμο όλοι μαζί να μιλήσουν στον κόσμο.? Κάνεις. Όλη μέρα μέσα στα ουζερί και τα καφενεία είναι και συζητανε μεταξύ τους πιο είναι ο μεγαλύτερος μαλακας.

Τελικά πρέπει να έχεις μεγάλα α@@@δια για να βγεις μπροστά και να κάνεις αυτά που δεν έχουν κάνει τόσο καιρό όλοι αυτοί που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα και το φαγοπότι.

Ανώνυμος είπε...

Ο προκοπης τι σου είναι φίλος ???