Σάββατο, Απριλίου 28, 2012

Η συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο

Σήμερα, 27 Απρίλη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Νάξου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κυκλάδων έδωσαν συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα της εναλλακτικής διεξόδου από την κρίση και της αριστερής κυβερνητικής πρότασης. Τη συνέντευξη άνοιξε ο Δήμαρχος της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ.Εμ.Μαργαρίτης, ενώ πέραν των εκπροσώπων των ΜΜΕ παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Ψαράς, Πρωτονοτάριος, Ανευβλαβής, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και δημότες. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των ερωτήσεων ήταν τα....
ζητήματα της ενότητας των αριστερών δυνάμεων, το πρόγραμμα της επόμενης μέρας και οι συγκεκριμένες προτάσεις για την ανεργία, η αντιμετώπιση του χρέους, η διατήρηση των μισθών και συντάξεων και η ανάπτυξη.

 Το πρόγραμμα εξορμήσεων ΣΥΡΙΖΑ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με τον υποψήφιο Ναξιώτη βουλευτή Γιάννη Πρωτονοτάριο έχει ως εξής: 
1. Παρασκευή βράδυ 27/04 επίσκεψη στο Γαλανάδο και Τρίποδες 2. Σάββατο πρωί στα καταστήματα της αγοράς στη Χώρα 3. Σάββατο 19:00 στη βιβλιοπαρουσίαση του συμπολίτη μας Πέτρου Μανδηλαρά στο Σύλλογο Κορωνιδιατών και 21:00 επίσκεψη σε Σαγκρί και Δαμαριώνα 4. Κυριακή βράδυ επίσκεψη σε Γλινάδο και Αγερσανί.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :