Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια"

Ο ΑΠΑΣ επιβλήθηκε  με 65-63 επι του Πανναξιακού στον τελικό του FINAL 4 - Μπάσκετ και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Η ομάδα της Απειράνθου ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με νταμπλ σκορ 20-10. Το ίδιο περίπου σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πανναξιακός άργησε να βρει ρυθμό, έκανε πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση και βρέθηκε στο τέλος του ημιχρόνου να χάνει με 44-21. Στην επανάληψή τα πράγματα άλλαξαν ο Πανναξιακος αντέδρασε, ισορρόπησε το παιχνίδι, έπαιξε πιο ορθόδοξα και    κατάφερε να ροκανίσει γρήγορα την διαφορά.    Προς το τέλος το παιχνίδι απέκτησε  άγρια ομορφιά, είχε όλα τα στοιχεία ενός τοπικού ντέρμπι, ένταση, διαπληκτισμούς, φωνές, σκληρά φάουλ και αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ που κράτησαν καθηλωμένους τους 400 περίπου φιλάθλους στην εξέδρα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ - (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ...)
---------------------------------------------------------------------
Οι απεργοί πείνας δεν παρακαλάνε ...ΑΠΑΙΤΟΥΝ την μετάθεση των Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου απο τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - 22 ΜΕΡΕΣ Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια...........
Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες των φυλακων Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος και από 26/4 ξεκίνησε απεργία πείνας και ο Γιώργος ΝΙκολόπουλος , μέλη της Σ.Π.Φ. Επίσης απο Σάββατο 28/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης και ο αναρχικός Θεόφιλος Μαυρόπουλος.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πολύ σχετικό το παραπάνω σχόλιο..
συγχαρητήρια στην ομάδα της Απειράνθου, ανταμείφθηκαν προσπάθειες χρόνων..συγχαρητήρια και σε αυτούς που ήταν κοντά και προηγούμενα χρόνια, στον Κώστα, στο Γιάννη Ζ. κλπ.