Σάββατο, Απριλίου 28, 2012

Περιοδεία Παναγιώτη Ρήγα στις Κυκλάδες

Σε Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Σύρο ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας.
Tην Τήνο θα επισκεφτεί την Κυριακή 29 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας και θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην πόλη και στα χωριά του νησιού. Την Δευτέρα 30 Απριλίου θα βρίσκεται στην Μύκονο, όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει ομιλία σε αίθουσα εκδηλώσεων στη χώρα Μυκόνου. Την Τέταρτη 2 Μάιου, ο Παναγιώτης Ρήγας θα μεταβεί στην Νάξο προκειμένου να..... συμμετάσχει σε εκδήλωση που οργανώνει το ΠΑΣΟΚ στην Χώρα. Την Πέμπτη 3 Μάιου θα βρίσκεται στην Πάρο και την Παρασκευή 4 Μάιου θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο στην Ερμούπολη. 
Παναγιώτης Ρήγας Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ 


Σε Νάξο Σαντορίνη και Άνδρο ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας 
Οι πολίτες των Κυκλάδων – όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές- επαναπροσεγγίζουν το ΠΑΣΟΚ, γιατί κατανοούν ότι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πολιτική δύναμη για να μπορέσει η πατρίδα μας να κρατηθεί όρθια και να κατορθώσει με ασφάλεια και σταθερότητα να μπει πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Η παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγύηση αυτή την δύσκολη για την χώρα στιγμή. Αυτή την πεποίθηση διαμορφώνει ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, όσο πυκνώνει τις επαφές του με τους κατοίκους των νησιών στα οποία περιοδεύει . Από την Νάξο στην Σαντορίνη και στην συνέχεια στην Άνδρο, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Σύρο, πραγματοποιεί συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και απλούς πολίτες. Στην Νάξο συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην Παναγιά την Αργοκοιλιώτισσα και στην συνέχεια επισκέφτηκε την Κόρωνο. Κατά την παραμονή του στο νησί πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τα χωριά της Νάξου και παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Στην Σαντορίνη όπου βρέθηκε την Τέταρτη 25 Απριλίου, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και άλλων φορέων του νησιού και το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε κεντρική ομιλία στα Φηρά, την οποία παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον Σαντορινιοί πολίτες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα. Στην Άνδρο, που ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του, ο Παναγιώτης Ρήγας πραγματοποίησε ομιλία στην περιοχή της χώρας (σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Μεσσαριά), στο Κορθι και στο Γαύριο. 
 Παναγιώτης Ρήγας Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ

 Στρ. Παπάγου & Σικίνου 2, 84100 Ερμούπολη-Σύρος, Τηλ.:22810 84789, 22810 87300, Fax:22810 85111 Βουλής 4, 10562 Αθήνα, Τηλ.:210 3706377, Fax:210 3706577 E-mail: p.rigas@parliament.gr http://www.prigas.gr/ http://prigas.blogspot.com/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ρήγα με τις αυταπάτες σου! Μόνο κάτι κολλημένοι μπορεί να σε ψηφίσουν, ξέρεις αυτοί που ήταν μέσα στο σύστημα και ζούσαν πάνω στο σβέρκο των άλλων.