Τετάρτη, Απριλίου 18, 2012

Πέτρος Γούλιας | Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ | Πάνος Καμμένος

Αγαπητές συμπατριώτισσες Κυκλαδίτισσες,
Αγαπητοί συμπατριώτες Κυκλαδίτες,
Η ζωή έγινε δύσκολη για όλους μας. Όσοι από εμάς παρακολουθούσαμε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μέχρι σήμερα μόνο από τα δελτία ειδήσεων το βράδυ, αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος. Δώσαμε «λευκή επιταγή» σε ανθρώπους που έγιναν πολιτικοί και στη συνέχεια μας ξέχασαν ή ακόμα και μας εξέθεσαν στον κίνδυνο της φτώχειας, της ανεργίας, της έλλειψης έργων υποδομής, σχολείων, Κέντρων Υγείας.
Ακόμα και τα νησιά μας, οι Κυκλάδες μας, ήδη υποφέρουν από την.... επονομαζόμενη κρίση τους. Οι νησιώτες, που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εθνική οικονομία κάθε χρόνο με τον τουρισμό, ποτέ δεν κατάφεραν να έχουν όσα τους αναλογούν χειμώνα και καλοκαίρι. Τώρα, πληρώνουν και το τίμημα των τραγικών έως και εγκληματικών πολιτικών που μας επέβαλαν τα κόμματα των μνημονίων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Πέτρος Γούλιας γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά.
Η παρουσία του ίδιου και της οικογένειάς του στις Κυκλάδες είναι συνεχής εξαιτίας της καταγωγής της μητέρας του η οποία γεννήθηκε στην Κύθνο.

Αποφοίτησε από το Λύκειο της Λεοντείου Σχολής και συνέχισε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στη Γαλλία, στη σχολή Νομικής, Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών του πανεπιστημίου “ Université Paris Nord 13, Faculté de droit, sciences politiques et sociales”.

Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο του πανεπιστημίου “Université d'Aix Marseille ” στις Σχολές Εφαρμοσμένων Εμπορικών και Οικονομικών Επιστημών. Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές του με αντικείμενο τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Μετά το τέλος των σπουδών του στη Γαλλία, επέστρεψε στην επιχείρηση ΑΓΕΧ ΑΒΕΕ την οποία έχει ιδρύσει ο πατέρας του πριν 50 χρόνια. Εργάζεται ως υπεύθυνος εμπορίου και εξαγωγών. Η εταιρεία ειδικεύεται στην βιομηχανική κατασκευή επίπλων γραφείου και σχολικού εξοπλισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ύστερα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών διαβούλευσης που ακολούθησαν οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ο Πέτρος Γούλιας θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Κυκλάδες στις προσεχείς εκλογές της 6 Μαΐου 2012.
Σας επισυνάπτουμε ένα σύντομο βιογραφικό του υποψηφίου και το μήνυμα του προς τους συμπατριώτισσες Κυκλαδίτισσες και τους συμπατριώτες Κυκλαδίτες με την παράκληση να δημοσιοποιηθεί.
Παρατίθενται στη συνέχεια τα στοιχεία επικοινωνίας του υποψήφιου για τη διευκόλυνση σας:


Πολιτικό Γραφείο: Ορφέως 134, Βοτανικός,
Τ.Κ: 118 55, ΑΘΗΝΑ.
Τ.: 210 3470 020, Φ.: 210 3479 707, Κ.: 6970 097070
web: http://www.petrosgoulias.gr (στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες)
e-mail: info@petrosgoulias.gr
Bloger: http://petrosgoulias.blogspot.com (λειτουργεί κανονικά)
e-mail: petros.goulias@gmail.com


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :