Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2012

Άγνωστοι βανδάλισαν τη φάτνη της Συν+Αξίας!!!!!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο βανδαλισμός της φάντης της Νάουσας(Πάρος) με την καταστροφή της δικής μας φάντης που βρίσκετε στο κέντρο της παραλιακού δρόμου της Χώρας.
Και στις δυο περιπτώσεις οι δράστες ήταν Παριανοί! Την περασμένη Πέμπτη μια παρέα νεαρών ατόμων ήρθε από το γειτονικό νησί για παρακολουθήσει τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα. Η μουσική του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις ορέξεις και τα άγρια ένστικτα των επισκεπτών μας και στο τέλος την πλήρωσαν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια της πόλης. Αφού πρώτα πέρασαν από την Πλατεία του προφήτη Ηλία και κατέστρεψαν τον στολισμό των στενών, μετά κατηφόρισαν προς την παραλία. Εκεί συνάντησαν τη φάτνη της Συν+ Αξιας.
Ξάπλωσαν μέσα στη φάτνη παριστάνοντας τον Χριστό, ξεκόλησαν χέρια και πόδια από τους μάγους, δοκίμασαν τις ιππευτικές τους ικανότητες πάνω στα πρόβατα ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να κάνουν έρωτα με........... τις κούκλες!! Στο τέλος όταν είχαν πια ολοκληρώσει το "έργο" τους τράβηξαν και μια αναμνηστική φωτογραφία όλοι μαζί για να θυμούνται τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στο νησί μας.
Τα κατορθώματά τους μάλιστα οι βάνδαλοι τα ανάρτησαν και στο διαδίκτυο(facebook)
θεωρώντας ότι μια τόσο σπουδαία πράξη δεν πρέπει να μείνει κρυφή.
Και του χρόνου να.....μην μας ξανάρθετε







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

36 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τους είδα στην ocean και ήταν ορεξάτοι!Κρίμα στα νιάτα τους!Πειράζει που προκαλούμε τα ζήλια και τον βανδαλισμό των γειτόνων μας?Του χρόνου ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους τα κωλόπαιδα!!! Όσο "φτιαγμένοι" κι' αν ήτανε ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε. Ας ξαναεμφανιστούν εδώ και θα φάνε ραβδί που θα τους αλλάξουμε την Παναγία όπως προσπάθησαν να μας κατακρεουργήσουν αυτοί τη δική μας στη Φάτνη. Αχαείρευτοι τεμπέληδες είσαστε άξιοι να προσφέρετε εσείς κάτι στην κοινωνία μόνο να χαλάτε και να μασάτε "χόρτο". Τολμήστε να ξαναακουμπήσετε πουθενά και θα σας πάρει ο διάολος. Προσέξτε γιατί υπάρχουν κι' άλλα βίντεο από κάμερες μαγαζιών θα πάτε σούμπιτοι μέσα!!!

Ανώνυμος είπε...

...καντε μια μυνησουλα να στανιαρουνε τα πρεζακια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ Η ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΤΕ.
ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΘΑ ΦΑΤΕ ΡΑΒΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
ΥΠΟΜΟΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η εισαγγελεια της Ναξου τι κανει γιατι δεν κινει τις διαδικασιες ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ.Τι περιμενουνε να μας βανδαλισουν και τα σπιτια μας.και εκαναν και αλλες ζημιες οχι μονο στη φατνη αν δεν γινει αυτο ηδη πολιτες θα καταθεσουν μυνησεις......

Ανώνυμος είπε...

Nomizw oti me astynomies kai eisaggeleies den kanoume tipota kai thewrw oti den xriazete se kathe malakia kapoiou oti tha prepei na fwnazoume tin astynomia!!!ok ta atoma einai pitsirikades souromenoi tin ekanan lathos tous alla mexri edw!!ta atoma idi exoun ginei rezili stin paronaxia nomizw oti ftanei!!!sinaxios.

Ιάσων Γκ είπε...

Είμαι γνωστός όλων των γλετζεδων που σας έκαναν χουνερι στην κωλοφατνη! Και καλα έκαναν και άμα έχετε τα κάστανα ελάτε τουχρονου να κάνετε τα ίδια και θα κεράσουμε και σούμα που έχουμε δικιά μας. Φωναξτε εισαγγελία και προθυπουργους και έχει ο θεός. Αυτά και γαμώ τις φατνες πάντως!

Ιάσων Γκ είπε...

Κάποιος κύριος(α) ανέφερε για χόρτα; Εμείς (οι παριανοι) δεν τα μασάμε τα χόρτα, όσο παράξενο και να ακουγετε, τα πίνουμε, σε τσάι και δεν συμαζευεται! Με το λοιπόν, επηδη εμείς σας γουστάρουμε σα τόποπο, δε πα να λέτε....

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αδικο να σχολιαζομαστε σαν ανθρωποι επειδη καναμε μια απερισκεψια της στιγμης την οποια ο οποιοσδηποτε μπορει να ειχε κανει. Επισης ειναι αδικο να μας καταλογιζετε κατι αναληθες. Υπαρχουν και μαρτυρες συντοπιτες σας οπως φαινεται στις φωτογραφιες που μπορουν να πουν τι συνεβη. Οι σπασμενες κουκλες ηταν στο πισω μερος της φατνης και εμεις βρηκαμε τα κομματια εκει. Συγνωμη εαν θιξαμε οποιαδηποτε αξια ή πιστευω.

Ανώνυμος είπε...

ελατε να τη φτιαξετε οπως ητανε και δεχομαστε την απερισκεψια της στιγμης.........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑλησπέρα....

Είμαι ένας από τους εικονιζόμενους στις φωτογραφίες.. Το αν νιώθω περήφανος για ότι έκανα δεν έχει σημασία αν και δε μετανιώνω για τίποτα από όσα έκανα ΑΛΛΑ αρνούμαι τον όρο βανδαλισμό...

Ξεκινώντας από τον άνθρωπο που δημοσίευσε αυτό το άρθρο...
Καταρχάς ποιός είστε και μας αποκαλείτε βάνδαλους και μας βάζετε στο ίδιο τσουβάλι με τα άτομα που έσπασαν τις ''κούκλες'' στην φάτνη της Νάουσας??? Μας γνωρίζετε προσωπικά? Η έχετε αποδείξεις που να μπορείτε να μας καταλογίσετε τέτοιες ευθύνες????

Όσων αφορά τη φάτνη της Νάουσας, προσωπικά σήμερα έμαθα τι έγινε και γνωρίζω τα άτομα τα οποία το έκαναν και επαναλαμβάνω πως αρνούμε κατηγορηματικά πως εγώ ή οι υπόλοιποι εικονιζόμενοι έχουμε κάποια σχέση με αυτά τα άτομα...
Ετσι λοιπόν ερχόμαστε στο γεγονός ότι είστε ένας blogger kai υποτίθεται γνωρίζετε ότι τα bloggs είναι για την ελεύθερη και μη διαστρεβλωμένη ενημέρωση. Πράγμα το οποίο σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει.
Χωρίς να γνωρίζετε, αναρτήσατε ένα κείμενο στο οποίο καταλογίζετε ευθύνες που είναι λανθάνουσες και κατά μεγάλου μέρους ψευδής... Ανεβάσατε και 5 φωτογραφίες τις οποίες βρήκατε στο διαδίκτυο και το παίζετε δημοσιογράφος. Το να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες χωρίς την συγκατάθεση του εικονιζόμενου το γνωρίζετε πως είναι παράνομο???
Και μή μου πείτε τις βρήκατε σε ένα δημόσιο διαδικτύακό μέρος και εφόσον τις ανεβάσαμε είναι αυτονόητο πως θα χρησιμοποιηθούν από άλλους..
Γιατί από τη στιγμή που γίνεται επίσημα όπως στο blogg σας και συκοφαντείτε και καταλογίζετε ευθύνες με τέτοιο τρόπο τότε κάτι δε πάει καλά και μπορούμε να το χρησιμοποιείσουμε εναντίον σε περίπτωση που το θέμα πάει μακρυά..

Συνοψίζοντας λοιπόν όσων αφορά αυτό το θέμα είναι πολύ λάθος αυτό που κάνατε και θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί διαστρεβλώσατε την αλήθεια για να ''πουλήσετε'' το άρθρο σας...

Τώρα, όσων αφορά τις πράξεις μας και τους ''βανδαλισμούς" όπως αναφέρεται, έχω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους τους οποίους έθιξα όσων αφορά τα ήθη και τα έθιμα, αν και προσωπικά πιστεύω πως είναι παράλογο να τσαντιζόμαστα γιατί κάποιος μας έθιξε τα θεία και εμείς οι ίδιο να κάνουμε πράγματα χειρότερα...

Παρακάτω, όσο για αυτούς που λένε ότι ήρθαμε από την Πάρο για να καταστρέψουμε το χωριό σας επειδή ζηλεύουμε και δε ξέρω τι, περιτό να σας πω ότι είστε πιο βλάχοι και κλειστόμυαλοι και από τα μαρούλια...

Εμείς φύγαμε από την Πάρο με σκάφος και ήρθαμε στη Νάξο γιατί μας κά_ _ _ σε να ακούσουμε τον Μάλαμα και να περάσουμε καλά, και δεν έχουμε να πούμε ούτε μια κακή κουβέντα για τη φιλοξενία που δεχτήκαμε στο μαγαζί που πήγαμε ή από τους ανθρώπους που συναντήσαμε στο δρόμο, όλοι φύγαμε με την κουβέντα στο στόμα λέγοντας μακάρι η Πάρος να είχε την νυχτερινή ζωη που έχει η Νάξος. Αυτό λοιπόν για όσους νομίζουν ότι είναι πράξη ζήλου και ότι άλλο.

Συνεχίζοντας όσων αφορά τους βανδαλισμούς, ναι μπήκαμε μες την φάτνη, ναι κάναμε κάποιες απρέπειες αλλά ΟΧΙ δεν βανδαλίσαμε κανένα στολισμό και δε σπάσαμε καμία κούκλα... Οι κούκλες που κρατάμε ήταν πεταμένες στο πίσω μέρος της φάτνης και φεύγοντας τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως τα βρήκαμε... Κάναμε το χαβαλέ μας πάνω στο μεθύσι μας , πράγμα λάθος για κάποιους αλλά σκοπός μας δεν ήταν ούτε να σπάσουμε, ούτε να βανδαλίσουμε...

Έστι καταλήγω στο γεγονός ότι αν κάποιος θέλει να μας κρίνει ή ακόμα και να κινιθεί νομικά ας το κάνει γιατί δε πιστεύουμε ότι βανδαλίσαμε.

Ζητάμε συγνώμη για την απερισκεψία μας αλλά πριν κρίνετε ανάλογα σκεφτείτε το από τη δικιά σας πλευρά...

Όλοι έχουμε μεθύσει, όλοι έχουμε κάνει μαλακίες, όλοι κάναμε κάπου κάποτε πράγματα τα οποία μπορεί να έθιξαν κάποιους... αλλά δεν είναι λόγος για να γινόμαστε υπερβολικοί και να καταλογίζουμε έτσι απλά ευθύνες και βρισιές.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, χαρά και πιο πολύ μυαλό!

Ανώνυμος είπε...

Re file gnwrizeis oti h skafi poy bikes mesa kai ekanes to malaka kai kodepses na tin spaseis einai 150 xronwn??? theleis na vgeis kai apo panw??giati bikes se ena xwro pou exei skinia???giati bikes se ena xwro poy den xereis??giati epiases tis koykles pou vrikes??Rwtises kanenan???paparia,ta petaxes apo edw k apo ekei kai thn ekanes!!!DEn ekanes aglima alla den eixes kamia douleia ekei mesa!!!ase loipon ta polla logia kai pes kalitera sygnwmi ekana malakia apo aftous pou gamithikan na ftiaxoyn afto pou esy souromenos aspases sta gelia!!!!sinaxios.

Ανώνυμος είπε...

Δε θα ανοίξω κουβέντα, την γνώμη μου την είπα πεντακάθαρα παραπάνω.

Το ότι κάναμε μαλακία το δεχτήκαμε αλλά δε μπορείς να βγαίνεις εσύ και να γράφεις ότι θες γιατί στην τελική σιγά το πράγμα... άχυρα και πλαστικά ήταν είτε στην Πάρο, είτε στη Νάξο είτε οπουδήποτε...

Από κει και πέρα το θέμα έληξε, συγνώμη ζητήσαμε, όχι για αυτό που κάναμε αλλά για τους ανθρώπους που θίξαμε και αν θέλεις να συνεχιστεί όλο αυτό τότε χάνεις την πραγματική ουσία των πραγμάτων και αυτό για το οποίο ''πολεμάς'' σαν ελέυθερος ''blogger''...

Καληνύχτα και συγνώμη...

Ανώνυμος είπε...

Καλα σου λεει ρε εσπασες πλακα αλλα στην θεση τους δεν τα εβαλες!!δεν εκανες φονο αλλα δεν ειχες καμια δουλεια εκει!!τωρα αν ειμαστε χωριατες βλαχοι αντιτουριστικοι ασε να το δουν οι αλλοι αυτο!!!

Ανώνυμος είπε...

να ξαναπαρετε το μπουρδελο το σκαφος σας να ερθετε να ζητησετε συγνωμη απο τα παιδια που ξοδεψαν ωρες για να τη φτιαξουν και να κατσετε ενα απογευμα να τη φτιαξετε......

Ανώνυμος είπε...

Kalimera kai xronia kala se osous giortazoun!
That ithela NA Kano kai ego to sxoliaki mou oso afora gia ton IPOTITHEMENO vandalismo pou egine sto nisi mas...........
Xeroume poly kala oloi pos h katastasi pou zoume St in xora mas simera ex I NA KaneI exarxhs me mia megali propaganda parapliroforisis!!!!!!!!!!!!
Etsi loipon kai auta ta paidia pesane thimata mias paromoias katastaseis.......NA eiste OLOI sigouroi gia auto!!!!!!!!!
Kamia zimia den proxenisan para mono aperiskeutes fotografies........opoios it an ekei to xerei........imoun kai ego ekei kai den that afina kanenan NA Kane I kati to opoio that ntropiaze ton Topo mou akoma kai as einai filoi mou...........

Kali xronia se olous me ygeia xara eutixia!

Ανώνυμος είπε...

Εδω που τα λεμε οιΠαριανοι ειναι καλα παιδια αλλα οχι ολοι. Αυτο που εχουν ολοι τους ειναι τσανακογλυφτες, γιαυτο ζητανε και ξαναζητανε συγγνωμη. Φοβουνται τις επιπτωσεις απο τις μαλακιες που εκαναν, αλλα ειχαν και το θρασος (θρασυδειλοι) να τις αναρτησουν στο διαδικτυο. Αραγε ηταν ακομη μαστ...την ωρα που τις ανεβαζαν;

Ανώνυμος είπε...

Ρε 12:36 αφου λοιπον ειναι τοσο καλα ολα γιατι φωναζουν τις συναξιας τα παιδια???εσυ εισαι η ναξιωτισα που ηταν μαζι για να ξερουμε???αφου ειναι τοσο απλα και τοσο ωραια πες μας ποιος η ποια εισαι να τα πουμε και καλητερα!!!και ενα για το τελος κυριε η κυρια τι δουλεια ειχες εσυ και ολοοι αυτοι μεσα σε ενα χωρο που δεν εχεις καμια μα καμια δουλεια και γιατι να προκαλεσεις εστω και την παραμικρη ζημια αφου δεν εκανες κατι μεγαλο????

Ανώνυμος είπε...

Ημέρα που είναι, λέω να ηρεμήσετε όλοι & να μας φωτίσει ΟΛΟΥΣ το Άγιο Πνεύμα, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές "απερισκεψίες". Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε άλλο και ακούγονται τόσο υβρισμοί Νομίζω ότι αρκετά 'εξευτιλίστηκαν' και η συγγνώμη τους είναι αρκετή, αφού πλέον είναι γνωστά τα προσωπά τους.

"Θρασύδειλοι" θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτοί που δυο μέρες τώρα τους βρίζουν και εξαπολύουν ασύστατες κατηγορίες εναντίον τους, χωρίς να αποκαλύπτουν τα πρόσωπά τους.... ή τα ονοματά τους. Το λεξιλόγιό τους δείχνει το ποιόν τους νομίζω.

Εύγε σε αυτούς για τις πράξεις τους στην φάτνη & Έυγε και σε εσάς για το λεξιλόγιό σας!

*Μια Παρονάξια"

Ανώνυμος είπε...

re gia onoma to 8eou,to exete ftasei sta akra to 8ema... se mia fatni mpkan ta paidia den ekanan kako se kamia periousia, opws ta vrikan ta afisan ta paidia ta pragmata. an 8ixtikate toso na sas parome mia kainouria dwro tou xronou... alla telika den 3erw ti einai xeirotero, na paraviazeis ena sxoini kai na mpaineis se mia fatni kai na kaneis oti kaneis h' na paraviazeis thn periousia enos sygxwrianousou kai na tou kleveis provata kai patates...filakia....

Ανώνυμος είπε...

Kai elega kai egw den tha emfanistei o malakas na pei thn exypnadaaa...

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλαρακι δεν το ηθελα αλλα εχει παρει τοση εκταση το θεμα χωρις λογο με βρισιες για μας κλπ χωρις λογο... Δεν νομιζω οτι ηταν τοσο τραγικο αυτο που εγινε κ δεν θεωρω σωστο να μας κανετε ολους μια μαζα κ να κραζεται ολους τους παριανους... Ηταν μια απερισκεψια γτ δεν το δεχεστε οπως και την συγνωμη των φιλων μου και να ληξη το θεμα και καποιοι συντοπητες σου συνεχιζουν να κραζουν παρα την συγνωμη... Πισω δεν γυρναει ο χρονος οποτε σαν γειτονες ας ληξουμε το θεμα ετσι κι αλλοως ολοι εχουμε γνωστους κι ολοι ξερουμε οτι ειναι καλα παιδια οποτε ειναι κριμα καποιοι τοπικιστες να λενε οσα λενε... Καλη χρονια και χρονια πολλα...

Ανώνυμος είπε...

Nomizw oti prepei na stamatisoume aftoi tin ekanan tin malakia tous emeis prepei na to kopsoyme !!!!

Ανώνυμος είπε...

Έγινε μία βλακεία, προφανώς αυτοί που την έκαναν ένιωθαν ότι περνάνε ένα μήνυμα...όμως σε λάθος τόπο και χρόνο...ακόμα και αν δεν συμφωνούμε πολιτικά, ιδεολογικά με κάτι πρέπει να σεβόμαστε ότι κάποιοι άνθρωποι συμμετείχαν με χαρά και κόπο για να δημιουργήσουν κάτι! από αυτή την πλευρά είναι βάρβαρη η συμπεριφορά σας διότι δεν σεβάστηκε τα συναισθήματα αυτών που κουράστηκαν και δημιούργησαν...Το τίμημα: και είναι αρκετό νομίζω είναι ότι για όλο το χειμώνα θα γίνονται κάθε εβδομάδα αξιόλογα live και τα συγκεκριμένα παιδιά τα από την Πάρο θα τα χάσουν! Είναι βαρύ τίμημα όποτε ας σταματήσουν οι καφρισμοί μεταξύ Νάξου και Πάρου από άλλους βλάκες!! Παντού τα πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

ποσο βλακας μπορει να εισαι ρε bloger για να γραφεις τετοιες μαλακιες? στο 2012 ζουμε ζωα (στους στενομυαλους αναφερομαι). Απο τη στιγμη που δεν εσπασαν τιποτα δεν υπαρχει λογος να γινει τετοιος σαματας! Βρηκανε καποιοι κουτοπονηροι παλι να κατηγορησουν.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Το τήρησες κατα γράμμα μεγάλε Αξώτη μπλόκερ.Απο πλευράς μου 1μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έκαναν πουτάνα τις φάτνες στη Νάξο και στη Νάουσα.ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ. ούστ ψευτοθρησκόληπτοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, με τον δημιουργείτε τέτοια κόντρα και να βγάζετε τα απωθημένα σας εποφελούμενοι της ευκαιριας δεν είναι σωστό, ούτε για τους μεν ούτε για τους δεν.
Επίσης με το να καθόμαστε και να καταδικάζουμε και να κρίνουμε εκ του ασφαλούς δεν οδηγεί κάπου και χάνεται η ουσία. Ας σταματήσει αυτό το "ξεμμάλιασμα" και επιτέλους να πάψει αυτή η διαμάχη μεταξύ των νησιών.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Νάξιος.

Ανώνυμος είπε...

7:29 ρε φιλε ποσο μαλακας εισαι στα αρχηδια μας η φατνη αλλα ρε μεγαλε εγω που δουλεψα για φτιαχτει με εκαψε που μπηκαν μεσα τα μαλακισμενα και οποια μακισμενα μπηκαν!!!αι γαμησου λοιπον παλιοκαραγκιοζ με τισ φιλοσοφιες σου!!

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια, αυτό είναι το επίπεδό σου... βοήθησες να φτιάξεις τη φάτνη..

Δε βλεπω όμως να βοηθάς το επίπεδο του λεξιλογίου σου... και το λεξιλόγιο ενός ανθρώπου συνήθως αντικατοπτρίζει και τν παιδεία του.

Αλλα φυσικά, για την φάτνη να το παίξουμε όλοι καλοί σαμαρίτες και να καταδικάσουμε, και δε παίρνω το μέρος ούτε των μεν ούτε των δέ, αλλά σχολιάζω στο γεγονός ότι στα λόγια είμαστε όλοι πρώτοι και στην πράξη παπάρια μέντολες!

Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ σου, ντροπή σας και ντροπή όλων όσοι ξέρουν να το παίζουν καλοί χριστιανοί και στην πραγματικότητα οι πράξεις κάνουν μεγαλύτερο κακό....

Φωτιά λοιπόν και βανδαλισμός σε όλα τα υλικά σύμβολα όπως είναι οι φάτνες, βασισμένες σε μια θρησκεία που κατά την ιστορία περισότερα κακά παρά καλά προξένησε σε αυτόν τον κόσμο, και την σήμερον ημέρα βρίσκουν άλλοθι κάτι άτομα του είδους σου για να μας κάνους επίδειξη της ''πίστης'' τους και της ψευτο-κουλτούρας τους...

Ανώνυμος είπε...

pros 1;26 xoulagkani kai epanastati tou kwlou aftes tis thewries tis akousame apo pollous diadyktiakous magkes pou krivode pisw apo tin fousta tis gynaikas h akoma kai tis mamas tous kai kati magkes me toso logia emeis pou doulevoume estw na kanoume kati asymado h pseftosymvoliko tous grafoume sta arxidia mas!!loipon stin epomeni apadish sou kalo einai xouligkan epanastati maga h opws aliws nwtheis na valeis kai to onomataki sou dipla gia na xeroume poios einai aftos o arxidatos typos me toso wraia logia!1!emeis eimaste aftoi pou eimaste den kryvomaste ftiaxnoume afta pou ftiaxnoume kai exoume kai onoma aderfiiiiii kai boris na mas vreis kai padouuu!!!anamenw to onoma sou kotaaa??/

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:16 ...
.... Chuck Norris!!!

Ανώνυμος είπε...

6:29 telika.sta sigoura eisai koritsaki pou eisai katw apo ta foustania tis mamaka sou!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι αυτός που μιλάει και λέει τόσα και παραμένεις όμως ανώνυμος...

Οπότε φιλάκια, κάτσε και φαγόσου μόνος σου γιατί για να νευριάζεις έτσι σημαίνει ότι τα λόγια μου σε πόνεσαν... άρα και το όνομά μου να σου πω πάλι κακό δε θα μπορέσεις να μου κάνεις...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχχαχαχαα Chuck Norris!

Καλό!

Παιδία ήρεμα γιατί έχουμε και τον Steven Seagal εδώ που στον ελεύθερό του χρόνο φτιάχνει φάτνες!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τι λέτε???όλοι βγάλαμε φωτογραφίες μέσα στη φάτνη!!αυτο τι σημαίνει οτι τη διαλύσαμε κιόλας??αν τη διέλυσαν τα συγκεκριμένα παιδιά,θα εβαζαν φωτο στο fb???μήπως είμαστε λιιιιιιίγο ρατσιστές με τους γείτονες????