Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2010

Μαγική νύχτα

Μια ονειρεμένη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα νέων Νάξου στην παλιά πόλη της Χώρας.
Η σκηνή είχε στηθεί μπροστά από την φάτνη των αστέγων και τα τέσσερα ντόπια συγκροτήματα που εναλλάχθηκαν στο πάλκο χάρισαν όμορφες μουσικές στιγμές στους παρευρισκομένους.
Οι μελωδίες των οργάνων ταξίδεψαν μέσα στα στενά δρομάκια του κάστρου και σε συνάρτηση με το ψιλόβροχο και την την γιορτινή διακόσμηση του χώρου συνέθεσαν μια καταπληκτική Χριστουγενιάτικη ατμόσφαιρα. Οι οικοδεσπότες κερνούσαν τον κόσμο ζεστό ρακόμελο, έπαιξαν μουσική, τραγούδησαν και έκαναν ότι περνούσε απ' τα χέρια τους για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους.
Όσο η ώρα περνούσε το πλήθος άρχισε να αυξάνεται και η μικρή πλατεία του κάστρου και τα γύρω στενά γέμισαν ασφυκτικά από ανθρώπους κάθε ηλικίας που ήθελαν να συμμετέχουν σ' αυτήν την όμορφη εκδήλωση. Μαζί με το μήνυμα της φάτνης των αστέγων για κοινωνική αλληλεγγύη, οι διοργανωτές κατάφεραν να περάσουν κι άλλο ένα μήνυμα σε όλους μας. Ότι όταν υπάρχει θέληση, μεράκι, και καλή διάθεση μπορούμε ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς να περνάμε καλά, απλά, απέριττα, χωρίς πολλά έξοδα.(το κόστος της εκδήλωσης το κάλυψαν μόνοι τους οι διοργανωτές )
Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Νάξου, εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο παραμονές Χριστουγέννων, και πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και σε όλους όσους συμμετείχαν στο στήσιμο αυτής της εκδήλωσης
Μπράβο παιδιά!!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτες οι εκδηλωσεις ειχαν ληψει το τελευταιο διαστημα απο την πολη μας.
μπραβο στα παιδια!!

#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

kai kana mpafo reee!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΦΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝΕ...

ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

μπαφοι υπηρχανε, να στριβουνε δεν ξερανε !!!