Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

Φωτορεπορτάζ και Βίντεο από την σημερινή συγκέντωση διαμαρτυρίας

Απογοητευτική ήταν, για άλλη μια φορά, η εικόνα που παρουσίασε η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη παραλία της Νάξου που διοργάνωσαν από κοινού το Π.Α.ΜΕ, οι " πολίτες για τα νησιά μας" και άλλες οργανώσεις.
Οι κάτοικοι της Νάξου δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, προτίμησαν μάλλον να δεχθούν μοιρολατρικά αυτό που τους συμβαίνει και να μην αντιδράσουν στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τα σκληρά μέτρα που υπαγορεύει το μνημόνιο, και τον εργασιακό μεσαίωνα που διέρχεται η χώρα μας. Το τραγικότερο όμως των σημερινών κινητοποιήσεων ήταν ότι οι λιγοστοί άνθρωποι που βρέθηκαν στην παραλία έγιναν ακόμα λιγότεροι καθώς, για άγνωστο λόγο, τα μέλη του Π.Α.ΜΕ πραγματοποίησαν ξεχωριστή πορεία από τους υπόλοιπους!!
Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσαν εκπρόσωποι φορέων, εκπαιδευτικών, δημοσίων υπαλλήλων και οι δυο κυρίες του νέου δημοτικού συμβουλίου, Ευδοκία Ψαρά και Θέκλα Κίζη οι οποίες εκφώνησαν και λόγο(βίντεο).



Ανοίξτε το άρθρο για να δείτε περισσότερες...... φωτογραφίες









Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

30 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

και υστερα σου λεει ο αλλος να κανεις αντισταση, διαμαρτυρια και επανασταση!!...
....εδω δεν μπορουν να οργανωθουν οι αντιδρουντες και οι επαναστατες μεταξυ τους!!!....ακομα και αυτοι θελει ο καθενας το αρχηγιλικι για την παρτι του!!!.....
......πλακα κανουμε τωρα!!!.........

#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ 10-20 ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ-ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ''ΑΡΧΗΓΟΙ'' Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ. ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 20 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 10 ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ... ΟΥΣΤ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 40.000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 40.000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

καλά τα λές φίλε μου


οδοντίατροι.δικηγόροι κ.λ.π.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και κονομημένοι γενικώς διάφοροι. Δείτε τις φωτογραφίες. Όχι ότι δεν υπάρχουν και απλοί φτωχοί άνθρωποι, αλλά λίγοι.

Ανώνυμος είπε...

Και διάφορες. Μην ξεχνιόμαστε

Ανώνυμος είπε...

KAI MOLIS TELEIWSE I SYGENTROSI KABALISAN TA JEEEP TOYS KI EGYGAN. E RE KLOTSES

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν λοιπόν οι πλούσιοι στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τους φτωχούς και οι φτωχοί άραξαν στα μαγαζιά και τα σπιτια τους.
Και εσύ χοντρέ που γράφεις με κεφαλαία ενώ είσαι έτοιμος να περάσεις την θηλιά στον λαιμό σου από τα χρέη εκατσες στο μαγαζί σου περιμένοντας να ξεχρεώσεις σε μια μερα.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ
Αντί να κρίνεται τους εαυτού σας που αραξατε στα σπιτια σας και στα μαγαζιά σας κρίνεται αυτούς που διαμαρτύρονται.
Καλά γουρούνια είστε του λόγου σας κομματόσκυλα και κολομεγλυφοι

Αλλά φενετε ότι το αγγούρι δεν το έχετε νιώσει καλά στον κώλο σας η δεν έχετε ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Δεν είναι ανάγκη να πάτε μαζί, ας πάτε μόνοι σας ποιο μπροστά οι από πίσω.
Θα έρθει όμως η ώρα τις προσωπική σας κρίσης και τότε θα περνάτε τα σκινια από τον λαιμό σας και θα πηδάτε από την πορταρα.

ΚΟΥΤΟ ΦΡΑΓΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

αυτοί που αποκαλείς "κονομημένους", "τεμπέληδες" κτλ δήλωσαν το παρόν σήμερα απεργώντας και κανοντας πορεία, εσύ μας τα λες από τον καναπέ σου και αντί να τα βάζεις με αυτούς που μας έχουν φέρει στα πρόθυρα της εξαθλίωσης τα βάζεις με αυτούς που αντιστέκονται!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΝΟΜΗΝΕΝΟΙ ΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ; ΑΠ' ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΖΙΠ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΔΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ; ΒΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ; ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ 1150 ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ. ΤΟ 20% ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ούτε αυτά σου αξίζουν κουτορνίθι κάτσε λοιπόν σπιτάκι σου να στα κόψουν και μετά να σου λένε τα παιδιά σου,,,,τι έκανες στον πόλεμο θανατά; και εσύ θα τους λες καθόμουν σπίτι.
Συνεχίζεις να κρίνεις αυτούς που αγωνίζονται και όχι αυτούς που μας γαμάν χωρίς να προτείνεις κάτι εκτός από τον καναπέ σου.
Αντί να κοιτάς πως θα βελτιώσεις την κατάσταση σου κοιτάς πως θα χάσουν και οι υπόλοιποι τα κεκτημένα τους για να ισοφαρίσουν με εσενα.
Φίλε μου οι δρόμοι είναι ανιχτοι για όλους και μας χωράνε όλους.
Αν θες να κάτσεις στην καρέκλα σου κάτσε αλλά βούλωσε το και συνέχισε να σκύβεις το κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΨΕΥΤΟΑΓΩΝΙΣΤΑΚΟ-ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ ΤΩΝ 9.Ο4.
1ον ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΕΙΑ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ... ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.
2ον ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΓΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟ, ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ... ΧΕΣΕ ΜΑΣ.
3ον ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
4ον ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;; ΠΟΤΕ !!! ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν το παίζει αρχηγός.
Η ανοιχτή συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους και σέβεται όλες τις απόψεις ακόμη και την δικιά σου αν θες να την πεις.
Αυτοί που διαδήλωναν σήμερα δεν διαδήλωναν για τα σκάφη και τα κότερα άλλα για όλους μας και κυρίως για ανθρώπους σαν και εσενα που ίσως σε λίγο η κατάσταση σου θα είναι χειρότερη.
Ξύλο και δακρυγόνα μπορεί να έχεις φάει αλλά έχω φάει και εγώ πολλά.
Αν θες να φανείς και εσύ σε καλωσορίζουμε.
Αλλά το να συνεχίζεις να ερχεσε σε κόντρα με αυτούς που αγωνίζονται γράφοντας αυτές τις συκοφαντίες του στιλ ότι αγωνιζόμαστε για τα κρισ κραφτ(;) πάει να πει ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Ή αγωνιζεσε ή προσκυνάς.Αυτοί είναι οι δρόμοι και την επόμενη φορά κατέβα και εσύ και φώναξε τα αίτημα τα σου.
Από το σπίτι σου η το μαγαζί σου κάνεις δεν θα σε ακούσει και κάνεις δεν θα σου δώσει σημασία.

Ανώνυμος είπε...

πλατωνάκο σε πήρανε χαμπάρι βρε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΖΙΠ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΔΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ;


σωστός

Ανώνυμος είπε...

Οχι βρε, μην τους παρεξηγητε. Αγωνιζονται για να γινουμε ολοι πλουσιοι σαν αυτους βρε. Να αποκτησουμε ολοι Τζιπ και σπιταρωνες εκτος χωρας. Γιαυτο αγωνιζονται βρε τα παιδια και τους παρεξηγητε αχαριστοι. Νοιαζονται για μας. Τα ιδια του Αλαβανου. Την καταληξη του την ειδατε ? Κατι τετοια κανουν και λενε και δω οι δικοι μας. Ποτε ρε σε καμια συγκεντρωση θα πατε ομαδικως στη θαλασσα .... που λεει κι ο απο πανω, και θα γελανε και οι Αιγυπτιοι στις τρατες. Αλλα ειμαστε ΒΟΥΔΙΑ. Εδω φαινεται.

Ανώνυμος είπε...

2 γαδαρων αχυρα δεν μπορειτε να μοιρασετε και κανατε 2 πορειες....ηδη ομως ομως το θετικο ηταν οτι φανηκανε και ατομα που δεν πλησιαζαν μη κολλησουν καμια μολυνση απο τα μαλλια του κοντοπιδη....στυς επομενους αγωνες αν παλι κατεβειτε ξεχωριστα θα κατεβω και γω.....μακρυα απο τους ηγετες της πουτσας....

Ανώνυμος είπε...

αληθεια δεν σας καταλαβαινω καμια φορα. αν δεν ηταν και εστω αυτοι οι 40 γραφικοι οπως τους λετε ποιος θα μας σκουνταγε ρε παιδια; που ειναι οι μαγαζατορες να αντιδρασουν; πρεπει να μας κοψουν και το ρευμα για να βγουμε στους δρομους; θα γινει κι αυτο. εγω παντως λεω μπραβο στα παληκαρια της πεκιν που βαζουν πανω εκει στο λυκειο τα πανω, και μπραβο σε οσους σθεναρα αντιστεκονται. γιατι δεν τα βαζετε με δασκαλους και τραπεζικους που ποτε δεν απεργουν; με τον εμποροεπαγγελματικο που δηθεν μς προετρεψε να κλεισουμε τα μαγαζια και δεν το εκαναν ουτε κι αυτοι;καλα μας κανουν. αλλωστε εδω οι περισσοτεροι ειναι βολεμενοι απο τους μπαμπαδες τους.εχουν και το χωραφακι και την κοτουλα γιατι να διαδηλωσουν . ποια κριση μωρε; τα λεφτα κατω απο το στρωμα να ειναι καλα,και τα χωραφακια που πουλανε λιγο-λιγο. οσο για τον φιλο ποιο πανω που μαλλον με μπερδεψε,εγω και εκλεισα ,εστω και μια ωρα, και στην παραλια κατεβηκα. και οτι εχω κανει το εφτιαξα με τα α@χιδια τα δικα μου. ουτε με του πεθερου μου ,ουτε με του μπαμπα μου. τελος ας ειναι καλα λοιπον τα παλλικαρια στην αθηνα που καθαριζουν για μας.
ΤΑΡΖΑΝΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ, ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ. ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ο αγανακτισμένος κόσμος δεν θα κάνει πορεία για να εκφραστεί , δεν έχει τον χρόνο .
αυτοί που ήταν εκεί έχουν καμπόσο ελεύθερο χρόνο και δεν έχουν ανάγκη για να χάσουν ένα μεροκάματο όπως ο ιδιοτικός υπάληλος , χώρια που οι περισσότεροι από τους παρευρισκομένους εκεί είναι από αυτούς που τραπεζώνουν το σύστημα που βρίζουν

Ανώνυμος είπε...

Κατσε λοιπόν στην καφετέρια και ρουφά τον λούγκρο φραπουτσίνο σου και όταν έρθει η ώρα και χτυπήσει την πόρτα σου η κρίση βγάλε το όπλο και σημάδεψε το κεφάλι σου.
Δεν μας λες καλύτερα ότι είσαι κότα λυράτη και για αυτό δεν βγαίνεις στον δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κοκορακι εσυ, (των 4.06) που καταλαβαινεις και διαδυκτιακα τις κοτες τις λυρατες. Επρεπε να εισουν μπροστα μου για να δουμε ποιος ειναι η κοτα και ποιος ο αλλος. Μαγκα του internet και του chat. Ονειρευαμενε γιαλατζι Τσε Γκεβαρα, αλλους 10 αγωνιστες σαν εσενα να ειχε η Ελλαδα θα ειχαμε σωθει. Τιποτα δεν καταλαβες απο οσα διαβασες παραπανω. Χαμενε, ανυποψιαστε. Εδω κανετε συγκεντρωσεις και δεν μοιραζεστε ουτε τα μικροφωνα σας για να μιλησει και ο διπλα που κατεβηκε στην συγκεντρωση, και αναρωτιεστε μετα γιατι δεν ερχετε ο κοσμος και σας εχει γραμενους. Καραγκιοζαραιοι. Και καθεστε μετα στα blog και βριζετε τον κοσμο. Γελοιοι τριτοκοσμικοι. Ντροπη των αγωνιστων και επαναστατων παγκοσμιως εχετε καταντησει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΔΕΝ ΜΙΡΑΖΕΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ
Η ανοιχτή συνέλευση και οι πολίτες για τα νησιά μας το έδωσαν να μιλήσουν όλοι.
Αλλά αν δεν σου κάνουν και αυτοί να κάτσεις παιδάκι μου να συνεχίσεις το καφεδάκι σου να μην σε ταλαιπωρήσουμε εκτός αν έχεις κάποιο άλλο τρόπο να αντιδράσουμε να μας τον πεις.

Ανώνυμος είπε...

Για σκέψου, όλοι αυτοί οι φλουράτοι να μην έχουν ενα μικρόφωνο.
Και να παρακαλάνε το ΠΑΜΕ να τους δώσει.

Ανώνυμος είπε...

gia na ksereis apo frapoutsinous simenei pos tous pineis kiolas gia pes se kanenan oikodomo ayto to pragma na doume ti tha sou pei ergatopatera me tzip , ftoxiko sta aggidia , eksoxiko sh vigla , skafos sth marina kai proto sta enalaktika psifodeltia

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ 7.12, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ. ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΣΤΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΦΑΚΙ, ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΚΑΝΑ ΨΑΡΕΜΑ ...ΝΑ ΞΕΚ@ΒΛ@ΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Έχει μαζέψει πολλούς κομπλεξικούς αυτό το ποστ αντί να κοιτάνε τα προβλήματα του κόσμου κοιτάνε ποιοι αγωνίζονται για αυτά.
Ρε αγορίνες σας έχει ζαλίσει η καφεΐνη σηκωθείτε και εσείς να κάνετε πορεία στην παραλία μετά από τους άλλους για να διαδηλώσετε για την ποιότητα του καφέ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΒΕΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Αντε τώρα πηγαίνετε ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.


ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ουτε να σου απαντησω ρε βλακα. σασ βαρεθηκα και γω και ολοι. συνεχιστε αυτο που κανετε. το κανετε καλα. ολοι ηταν εκει! την επομενη φορα ΚΛΩΤΣΕΣ. καταλαβες;

Ανώνυμος είπε...

κομπλεξικός είσαι εσύ που πιστεύεις πως τα παλούκια θα μπουν στους άλλους και βγάζεις τον κ.... απέξω , δεν ξέρω γιατί τόση σιγουριά
λες πως οι άλλοι είναι στις καφετέριες και εσύ αγωνίζεσαι.
οποιοσδήποτε κάνει μια βόλτα στις καφετέριες της παραλίας το πρωί θα παρατηρήσει πως εκεί κάθοντε μόνο οι ''αγωνιστές'' που ήταν και στη συγκέντρωση προχτές

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ 40 ΚΟΜΑΤΙΑ.
ΕΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ 20-25% ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝ ΤΟ..
"ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ".
ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:

ΣΥΣΠΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!