Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22, 2010

Παπανδρέου: Ο Σωτήρας των Ελλήνων!

Δε το λέμε εμείς, αλλά το γερμανικό περιοδικό Focus
Για ακόμα μια φορά το γερμανικό περιοδικό Focus ασχολείται με τη χώρα μας αλλά με καλό τρόπο αυτή τη φορά. Μετά το εξώφυλλο με την...ζητιάνα Αφροδίτη της Μήλου, το περιοδικό τώρα αναγορεύει τον Γιώργο Παπανδρέου ως «σωτήρα της Ελλάδας».
«Ο 58χρονος Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε το 2010 αντιμέτωπος με έναν ηράκλειο άθλο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να αποτρέψει τη χρεωκοπία της Ελλάδας, κάτι που στις αρχές του...... έτους φαινόταν μάλλον απίθανο», επισημαίνει το «Focus».

Ο Παπανδρέου αναφέρεται στην λίστα του περιοδικού για τους «Καλύτερους του 2010» σε διάφορους τομείς. Ο Παπανδρέου, στην κατηγορία «διαχειριστές κρίσεων 2010» ανάμεσα σε επτά καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με το σχόλιο δίπλα: «Σωτήρας των Ελλήνων».

Το περιοδικό με αφορμή το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», παρουσιάζει και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης, όπως η αύξηση του ΦΠΑ, οι μειώσεις των μισθών του δημοσίου και η αύξηση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.

«Εάν η πολιτική του για τη διαχείριση της κρίσης αποδώσει τελικά καρπούς, εξαρτάται από το εάν θα καταφέρει να δαμάσει τον καλπάζοντα πληθωρισμό και να δώσει νέα πνοή στην οικονομία της χώρας», γράφει χαρακτηριστικά το Focus.
B.K. απο aek365.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΜΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ: http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/2010/12/134.html