Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2021

Συγκρότηση σε σώμα των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ Κυκλάδων

 Με την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση των οργανώσεων στα νησιά των Κυκλάδων.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στην Σύρο πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του νέου συμβουλίου της ΔΕΕΠ Κυκλάδων με την παρουσία του π. Υπουργού Εργασίας, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Βρούτση Ιωάννη. Το παρόν εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ έδωσαν ο πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Στάθης Πολυκρέτης, ο προόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Σπύρος Ψαρρός και η Τομεάρχης Τουρισμού της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Μαρία Λεγάκη.

Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων εύχεται καλή θητεία στο νέο συμβούλιο τόσο της ΔΕΕΠ Κυκλάδων όσο και σε κάθε Δημοτική Τοπική Επιτροπή σε κάθε νησί των Κυκλάδων.

Τέλος, συγχαίρουμε τον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Νίκο Σιδερή για τον ορισμό του ως Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και τον Γιαννάκη Γεώργιο – Βασίλειο για τον ορισμό του ως Υπέυθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου & Μικρών Κυκλάδων καθώς και για την ΔΕΕΠ Κυκλάδων, τον Υπεύθυνο Πολιτικού και ........

Στρατηγικού Σχεδιασµού της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Μανδηλαρά Αντώνιο για τον ορισμό του ως Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και την Τομεάρχη Τουρισμού της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Μαρία Λεγάκη για τον ορισμό της ως Υπεύθυνη Τομέα Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων της ΔΕΕΠ Κυκλάδων. Στελέχη της ΟΝΝΕΔ που έδωσαν μια πολύ σπουδαία εκλογική μάχη στις εσσωκοματικές εκλογές της παράταξης μας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Στάθης Πολυκρέτης συγχαίρει όλα τα νέα συμβούλια στα νησιά των Κυκλάδων και εύχεται με υγεία και δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την παράταξη μας και στο πλευρό του Προέδρου και Πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων συνεχίζει τον αγώνα της για μια ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες ακόμη πιο δυνατή δίπλα στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη για μια ΟΝΝΕΔ δυνατή σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

Για την Νομαρχιακή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

 

Ο πρόεδρος

Πολυκρέτης Ευστάθιος

 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LENDINGTREE® INC.


Έχετε απογοητευτεί από πού να πάρετε δάνεια, σας απέρριψαν οι τράπεζες και τώρα απογοητευτήκατε από το πού θα πάρετε δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

Δάνειο για να ξεπληρώσεις εύκολα το χρέος σου;
Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
Δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

Μην ψάχνετε άλλο, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
Χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / ΛΙΡΕΣ
Με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3-5%.
Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο δανεισμού και
οικονομική βοήθεια σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Δίνουμε δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
20 χρόνια

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

. πραγματική χρηματοδότηση
. επενδυτής ακινήτων
. κατασκευαστικά δάνεια
. δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
. στεγαστικά δάνεια
. Καταναλωτική πίστη,
. Δάνεια FHA
. προσωπικά δάνεια
. δάνεια αυτοκινήτου
κ.λπ. Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι

email: lendingtreegroupinc@gmail.com

email: lendingtreeloans@protonmail.com

Ζεστή σκέψη

ELIZABETH WALTER