Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2021

Δυναμικό το παρόν από τις Κυκλάδες στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου και στην ΕΣΕΕ

 Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των τακτικών μελών στην Ε.Σ.Ε.Ε. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου με συμμετοχή που έφτασε στο 98%. Η ψηφοφορία έγινε διά ζώσης και με ηλεκτρονικό τρόπο.

 Δυναμικό το παρόν στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και στα τακτικά μέλη της Ομοσπονδίας στην Ε.Σ.Ε.Ε. από τους Κυκλαδίτικους Εμπορικούς Συλλόγους καθώς εκλέχτηκαν μέλη από τη Νάξο, τη Σαντορίνη, τη Σέριφο, τη Σίφνο, τη Σύρο και την Τήνο.

Από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) ο κ. Τσιμέκης Ανδρέας και η κ. Κολλάρου Λουκία.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκπροσωπούνται επάξια οι Εμπορικοί Σύλλογοι των Κυκλάδων από δύο πολύ ικανούς συνάδελφους, τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σίφνου κ. Θοδωρή Πολενάκη, την κ. Κατερίνα Φουντουλάκη από τη Σύρο και τον κ. Βαγγέλη Στρατούρη από τη Νάξο. Ευελπιστούμε και......

στις εκλογές της Ε.Σ.Ε.Ε. που θα γίνουν στις 28 Νοεμβρίου 2021 να υπάρχει ανάλογη εκπροσώπηση των Κυκλάδων και να μην εστιάσουν μόνο σε υποψηφίους από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά.

 

Η συμμετοχή μας στην Ε.Σ.Ε.Ε. και στην Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α., τα ανώτατα όργανα των εμπορικών συλλόγων είναι πολύ σημαντική καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να καταθέτουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του νησιού μας και μας προσφέρετε άμεση ενημέρωση.        

 

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                                             ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :