Στηνσύσκεψη που ακολούθησε, ο κ. Καπούνης ενημέρωσε τον κ. Πεταλωτή για τα πεπραγμένααλλά, κυρίως, για τα επόμενα σχέδια και τους στόχους της Ε.Α.Σ. Νάξου, όπως, για παράδειγμα, το νέο Τυροκομείο που η Ε.Α.Σ. δημιουργεί (μέσω Προγράμματος) και το δεύτερο Τυροκομείο που η ίδια ετοιμάζει στην ορεινή Νάξο για την .........
τυροκόμηση του (Π.Ο.Π. προϊόντος πλέον) «Αρσενικού» Νάξου.Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Καπούνηςξενάγησε τον κ. Πεταλωτή στους χώρους του Τυροκομείου της Ε.Α.Σ. Νάξου, ενώ του εξήγησε πολύ αναλυτικά πώςη Ένωση παράγει τα εκλεκτά και διεθνούς φήμης τυροκομικάκαι γαλακτοκομικά τηςπροϊόντα χρησιμοποιώντας το φρέσκο, αγνό γάλα των ζώων της Νάξου και τηρώντας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας τους κανόνες της παραδοσιακής τυροκόμησης.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου