Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2021

Επίσκεψη Γιώργου Πεταλωτή στην Ε.Α.Σ. Νάξου

 Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου υποδέχθηκε σήμερα τον Γιώργο Πεταλωτή.

 Ο π. Υπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί μας και, στο πλαίσιο αυτής, βρέθηκε και στα κεντρικά γραφεία της Ε.Α.Σ., όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Καπούνης και οι Διευθυντέςτης εταιρείας, καθώς και ο εκπρόσωπός της στο Δ.Σ. της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Γιώργος Γκούφας.

 

Στηνσύσκεψη που ακολούθησε, ο κ. Καπούνης ενημέρωσε τον κ. Πεταλωτή για τα πεπραγμένααλλά, κυρίως, για τα επόμενα σχέδια και τους στόχους της Ε.Α.Σ. Νάξου, όπως, για παράδειγμα, το νέο Τυροκομείο που η Ε.Α.Σ. δημιουργεί (μέσω Προγράμματος) και το δεύτερο Τυροκομείο που η ίδια ετοιμάζει στην ορεινή Νάξο για την .........

τυροκόμηση του (Π.Ο.Π. προϊόντος πλέον) «Αρσενικού» Νάξου.

 

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Καπούνηςξενάγησε τον κ. Πεταλωτή στους χώρους του Τυροκομείου της Ε.Α.Σ. Νάξου, ενώ του εξήγησε πολύ αναλυτικά πώςη Ένωση παράγει τα εκλεκτά και διεθνούς φήμης τυροκομικάκαι γαλακτοκομικά τηςπροϊόντα χρησιμοποιώντας το φρέσκο, αγνό γάλα των ζώων της Νάξου και τηρώντας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας τους κανόνες της παραδοσιακής τυροκόμησης.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :