Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στη Διοίκηση και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, του Λιμενικού Σώματος Νάξου, του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού μας για την άψογη συνεργασία, τον επαγγελματισμό και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στους ντόπιους κατοίκους και .........
στους επισκέπτες που υποδέχτηκε το νησί μας κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Καθώς οι ανάγκες και τα έκτακτα περιστατικά τα οποία χρειάζονται διαχείριση είναι πάντα αυξημένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εμπειρία και η άμεση συνδρομή τους είναι πάντα πολύτιμες και σημαντικές για την εύρυθμη λειτουργία τόσο των εμπορικών καταστημάτων, όσο και της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού μας.

O Σύλλογος μας θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που στοχεύουν στη βελτίωση των υποδομών που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών, όχι μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες, αλλά για όλη τη διάρκεια του έτους.


         Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Κουτελιέρης                       Ευστάθιος Πολυκρέτης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :