Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2019

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ
Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2019, συνεχίζει τις προβολές κινηματογραφικών ταινιών με ταινίες βασισμένες σε θεατρικά έργα του κλασικού ρεπερτορίου, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00 θα προβληθείη ταινία ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ(1999)σε.........
σκηνοθεσία Μάικλ Χόφμαν.

                                                ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ένα από τα γνωστότερα και πιο πολυπαιγμένα έργα του Σαίξπηρ παγκοσμίως.
Στη ρομαντική κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρπαρακολουθούμε τρεις ιστορίες, τρεις παράλληλες δράσεις.Και νεράιδες, δάση, μαγικά ραβδιά, και ξωτικά του δάσους στο φεγγαρόφωτο.
Στο αριστούργημα αυτό του Σαίξπηρ αποκαλύπτεται η πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων και η μοίρα των ανεκπλήρωτων πόθων. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και οδηγεί σε κωμικοτραγικές καταστάσεις τους ερωτευμένους.
Αρχαία Αθήνα, λίγο πριν από το γάμο του Θησέα με την Αμαζόνα Ιππολύτη. Η Ερμία, κόρη του Αιγέα, είναι ερωτευμένη με τον Λύσανδρο, ενώ ο Αιγέας την έχει τάξει στον Δημήτριο, που επίσης είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά εκείνη δεν τον θέλει. Η Ελένη αγαπάει τον Δημήτριο και του αποκαλύπτει το μυστικό του ζευγαριού να κλεφτούνε και να φύγουν από το δάσος. Όμως, η Τιτάνια και ο Όμπερον με τον βοηθό του Πουκ περιπλέκουν την κατάσταση.

Η είσοδος για όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :