Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2019

Έξι ναξιώτες σύνεδροι ποι θα συμμετάσχουν στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ


Η Ελεγκτική Επιτροπή του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης συνέδρων και την ανακήρυξη όσων συγκέντρωσαν τον απαραίτητο αριθμό των 30 μοναδικών υπογραφών, σύμφωνα με τους κείμενους κανονισμούς. Συνολικά στο Εθνικό Μητρώο Μελών της ΟΝΝΕΔ είναι πλέον εγγεγραμμένα 70.505 μέλη και αναδείχθηκαν 2.111 σύνεδροι, αριθμοί υπερδιπλάσιοι από τους αντίστοιχους του Συνεδρίου Επανίδρυσης του 2016.
Το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.
Η επιτυχημένη τριετία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου και......
η υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη έχουν δώσει αέρα ανανέωσης και συσπείρωσης στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας με την εκτόξευση του αριθμού μελών και συνέδρων της ΟΝΝΕΔ που προέκυψε από τη διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων για το 12ο Συνέδριό της.
Στην πορεία για το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα δώσει το παρόν έχοντας εκλέξει και του έξι υποψηφίους συνέδρους της, όπου θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία αντιπροσωπεύοντας παράλληλα την Νάξο και τις Κυκλάδες, δείχνοντας δυναμικά τον παλμό της νεολαίας από τα νησιά των Κυκλάδων.
Η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκφράζει θερμές ευχαριστίες στα μέλη της τα οποία αγκάλιασαν και στήριξαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή.

Οι εκλεγμένοι  Σύνεδροι από την ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων:
1. Πολυκρέτης Ευστάθιος
2. Σιδερής Νικόλαος
3. Ψαρρός Σπυρίδων
4. Μανδηλαράς Αντώνιος
5. Μαργαρίτης Νικόλαος
6. Σαντοριναίος Αντώνιος

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :