Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019

11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου διοργανώνει φέτος στην Τήνο το 11ο Συνέδριο Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων με τίτλο"•Εμπόριο• Συνεργασία, Αντοχή, Ελπίδα".
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.
           
            Το Συνέδριο των Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων γίνεται κάθε χρόνο σε ένα από τα νησιά των Κυκλάδων. Η Τήνος έχει την τιμή και τη χαρά να διοργανώνει το συνέδριο για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν το Απρίλιο του 2008.

            Στις εργασίες του 11ου Συνεδρίου θα πάρουν μέρος από τις Κυκλάδες οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Θήρας, της Κέας, της Μήλου, της Νάξου, της Πάρου - Αντιπάρου, της Σερίφου και της Σύρου. Από την υπόλοιπη Ελλάδα θα συμμετέχουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι των Αθηνών, της Άρτας, του Πειραιά και της......
Σάμου. Έχει προσκαλεστεί και ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, ο οποίος λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.

            Τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο είναι πολύ σοβαρά και αφορούν στο εμπόριο, στους επιχειρηματίες και στην επιβίωσή τους.  Σε επόμενο δελτίο θα ακολουθήσει το αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του 11ου Συνεδρίου.

            Έχουν καλεστεί να τιμήσουν με την παρουσία τους το 11ο Συνέδριο ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτσης, οι βουλευτές Κυκλάδων κ. Μονογιού, κ. Φόρτωμας και κ. Συρμαλένιος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Τήνου, η Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, η Καθολική Αρχιεπισκοπή Τήνου - Νάξου & Παντός Αιγαίου, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου, ο τ. πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Ε. και Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. κ. Αρμενάκης Δημήτρης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων,  το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, το Κέντρο Υγείας Τήνου, η Αδελφότης Τηνίων εν Αθήναις, οι Φίλοι της Τήνου, οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού μας, δηλαδή ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Τήνου "Η ΞΕΝΙΑ", η Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τήνου, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου καθώς και άλλοι σύλλογοι της Τήνου.

            Τα συνέδρια των Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων είναι η φωνή των νησιωτών εμπόρων. Είναι η ετήσια ευκαιρία να κατατεθούν και να ακουστούν τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό - επιχειρηματικό κόσμο που συνήθως είναι χρόνια και δύσκολα επιλύσιμα. Είναι η ευκαιρία να παρθούν αποφάσεις, να εκδοθούν ψηφίσματα και να κατατεθούν στους αρμόδιους φορείς.

            Τα συνέδρια των Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων είναι δύναμη και η παρουσία μας τα ενισχύει και κάνει τη φωνή μας ισχυρή.

            Σας περιμένουμε όλους να ενώσουμε τη φωνή μας και τη δύναμή μας.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :