Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

Συζήτηση-ενημέρωση στα γραφεία του συλλόγου μαζικής εστίασης για το θέμα της GEA

        Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 14:00 το μεσημέρι στα γραφεία του (δίπλα στο επιμελητήριο στον περιφερειακό) με θέμα τις απαιτήσεις της εταιρείας GEAGRAMMO, ΕΡΑΤΩ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ» .
Η ενημέρωση θα γίνει από τους νομικούς που......
χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα για λογαριασμό του Σωματείου. Θα απαντηθούν τα ερωτήματα και θα χαραχθεί η στρατηγική αντιμετώπιση του θέματος. Η συγκέντρωση αφορά :
·         Όλους τους επαγγελματίες που ήδη διώκονται από την πιο πάνω εταιρεία και τους έχει κοινοποιηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
·         Όλους τους επαγγελματίες που ήδη πληρώνουν αντίτιμο στην πιο πάνω εταιρεία.
·         Όλους τους επαγγελματίες που η εταιρεία τους ενοχλεί και απαιτεί να εισπράξει αντίτιμο  από αυτούς και μάλιστα τις περισσότερες φορές και υπέρογκα αναδρομικά.
·         Όλους τους επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης που στις επιχειρήσεις τους αναπαράγουν ήχο ή εικόνα με μηχανικά μέσα
Στη συνάντηση μπορούν να παρευρεθούν όχι μόνο επαγγελματίες Εστίασης αλλά και όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα που χρησιμοποιούν ηχητικά μέσα στους χώρους τους  προκειμένου να ενημερωθούν για τη νομική υπόσταση των απαιτήσεων της εταιρείας.
Όσοι τους έχουν κοινοποιηθεί δικόγραφα , αγωγές, ασφαλιστικά μέτρα καλό θα είναι να τα έχουν μαζί τους. Για τις τρέχουσες, άμεσες και επείγουσες  ανάγκες του Σωματείου με την ευκαιρία της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι καλούνται να καταβάλλουν 10 ευρώ.
 Η συνάντηση δεν θα επαναληφθεί διότι οι ομιλητές θα αναχωρήσουν για Αθήνα.
Για Το Δ.Σ

Ο πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Απόστολος Ιωαν. Καρεγλάς                 Ιωάννης Ευαγ. Παπαδόπουλος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :