Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Μαργαρίτη για τη νέα σχολική χρονιά

    Μικροί μας φίλοι, σήμερα ξεκινά για σας μια νέα σχολική χρονιά.
   Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.
   Γνωρίζουμε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα χρειάζεται πολλές βελτιώσεις για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις. Κρίνεται απαραίτητος ένας σωστός σχεδιασμός εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων που θα εξασφαλίσει τη.....
μόρφωσή σας, την τόνωση της κριτικής σκέψης, την ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων σας, την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και τη μείωση της κοινωνικής ανισότητας. Να είστε σίγουροι ότι προσπαθούμε γι’ αυτό.
  Στο χώρο του σχολείου, που θα βρίσκεστε  πια αρκετές ώρες καθημερινά, σας περιμένουν καινούργιες εμπειρίες.
    Νιώστε το σχολείο ως πρόκληση. Ως έναν ανεξερεύνητο κόσμο που περιμένει από εσάς να ανακαλύψετε τις ομορφιές του. Αναζητείστε ενδιαφέροντα θέματα, ενισχύστε τη συμμετοχή σας, κάντε το πιο αποτελεσματικό.
   Εμπιστευτείτε τους εκπαιδευτικούς σας ως οδηγούς στα μονοπάτια της γνώσης. Βοηθείστε τους στην υλοποίηση ενός δημιουργικού προγράμματος.
   Οι  προσδοκίες μας για σας είναι πολλές. Μην προσπαθείτε, όμως να ανταποκριθείτε σε αυτές. Βάλτε τους δικούς σας στόχους, που θα σας βοηθήσουν στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας, στην ανέλιξή σας. Αποκτείστε τα εφόδια που σας χρειάζονται για να οικοδομήσετε έναν καλύτερο κόσμο. Τον δικό σας!
  Εμείς  συμμεριζόμαστε τα όνειρα σας και θα είμαστε στο πλάι σας για να στηρίξουμε τις προσπάθειες σας!
 Σας εύχομαι μια ευχάριστη, παραγωγική σχολική χρονιά!

Ο Αντιπεριφερειάρχης


Ιωάννης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :