Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

Ανοιχτή πρόβα για το κοινό στο θέατρο "Ι. Καμπανέλλης"

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα παρουσιάσει στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, μια πρόβα εν εξελίξει, με τίτλο ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.30.
Στο καλοκαιρινό εργαστήρι για εφήβους και ενήλικες ανιχνεύσαμε τη σχέση του Ιάκωβου Καμπανέλλη με το....
αρχαίο δράμα, μέσα από το μονόπρακτό του Ο ΔΕΙΠΝΟΣ, που είναι ένα υπέροχο κείμενο πάνω στο μύθο των Ατρειδών. Αποτελεί το δεύτερο μέρος μιας τριλογίας, που περιλαμβάνει το Γράμμα στον Ορέστη και την Πάροδο Θηβών. Με αφορμή τον ΔΕΙΠΝΟ, βρήκαμε και άλλα κείμενα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων θεατρικών συγγραφέων, που έχουν εμπνευστεί από τα πρόσωπα του μύθου των Ατρειδών.
Θα παρουσιάσουμε το βράδυ του Σαββάτου μια πρόβα ανοιχτή για το κοινό, η οποία αποκαλύπτει πώς περνάμε από την πρόβα στην παραστασιακή διαδικασία.
Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία της σκηνής, με εμπνευστή της δημιουργικής μας διαδρομής τον μεγάλο μας Νάξιο συγγραφέα Ιάκωβο Καμπανέλλη.


Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε από τη σκηνοθέτιδα Κατερίνα Πολυχρονοπούλου. Την εικαστική επιμέλεια ανέλαβε η Κική Ημέλλου. Συνεργάστηκε η Γεωργία Παρασκευά.


Παίζουν:(αλφαβητικά)
Φωτεινή Αγγελή, Στέλλα Βασιλάκη, Γιάννης Βορδάκης,Μαρία Ελευθερίου, Ματθαίος Ελευθερίου, Κική Ημέλλου, ΑγγελικήΠότση,   Άννα Ραγκούση, και η μικρή Δήμητρα Κονδύλη.   


Είσοδος ελεύθερη
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :