Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2017

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Νίκος Καρακαλπάκης-Λάθος

Ο Νίκος Καρακαλπάκης παρουσιάζει ένα καινούργιο single από την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ό,τι μας ανήκει» που κυκλοφορεί  από την M.L.K.Πρόκειται για έναν σύγχρονο ερωτικό τσάμικο σε μουσική και στίχους του Νίκου Δούκα. Ο παραδοσιακός ρυθμός του τραγουδιού σε συνδυασμό με το τσιγγάνικο παίξιμο του βιολιού, το κλαρινέτο και το σύνολο εγχόρδων, δημιουργούν μαζί  ένα μουσικό κράμα δύσης και ανατολής που θα σας ταξιδέψει με το πρώτο άκουσμα.
Η αισθαντική φωνή του Νίκου Καρακαλπάκη δίνει μια ερμηνεία με ωραίες δυναμικές και ....
πάθος και αποτελεί την πιο λαϊκή ερμηνευτική προσέγγιση του στο άλμπουμ.Τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί η Αρετή Κοκκίνου.Το πρώτο προσωπικό του album του Νίκου Καρακαλπάκη με τίτλο «Ό,τι μας ανήκει» περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια με τις υπογραφές νέων και παλαιότερων δημιουργών.
Εκτός από το «Λάθος» του Νίκου Δούκα συναντάμε το τρυφερό  «Σαν ξυπνάς» της Ανδριανής Ζαγγανά, το αισιόδοξο  «Ό,τι μας ανήκει» της Αρετής Κοκκίνου κι από το δυναμικό «Τα δαγκωμένα μήλα» του Λίνου Κόκοτου και της Μαρίας Παπαδάκη στο ονειρικό «Πεφταστέρι»  του Γιώργου Καγιαλίκου (δύο τραγούδια που ήδη έχουν αγαπηθεί από το κοινό).
Το άλμπουμ συμπληρώνει ένα ποίημα του Νικηφόρου Βρεττάκου με τίτλο «Το τριαντάφυλλο» σε μελοποίηση της Πηγής Λυκούδη και δυο διασκευές στο «Καληνύχτα» του Γιάννη Σπανού και της Λίνας Νικολακοπούλου και στην «Λιλήθ» της Νένας Βενετσάνου.Το album «Ότι μας ανήκει» μέσα στο πρώτο εξάμηνο της κυκλοφορίας  του βρίσκεται  στα πρώτα 40 ελληνικά και ξένα cds σε πωλήσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IFPI  ενώ έχει παρουσιαστεί από σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, έντυπα και site.
                              Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link
Καλή Ακρόαση
Κατεβάστε το τραγούδι σε wav + mp3 + δελτίο τύπου +cover από το παρακάτω link
Download link
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :