Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017

Συνάντηση υπουργού Ευάγγελου Αποστόλου με το Δ.Σ. της ΕΑΣ Νάξου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου, στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Νάξο, συναντήθηκε στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Νάξου με τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου παρουσία των τοπικών βουλευτών κ.κ. Νίκου Μανιού και Αντώνη Συρίγου.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Σ. Νάξου κ. Δημήτρης Καπούνης, αφού χαρακτήρισε τον Υπουργό «φίλο της Ε.Α.Σ. Νάξου» του.....
έθεσε ζητήματα που απασχολούν τόσο τους αγρότες του νησιού όσο και την Ε.Α.Σ. Νάξου.
Μεταξύ αυτών ήταν η ανάγκη δημιουργίας δικτύων μεταφοράς νερού από το φράγμα του Τσικαλαριού προς την πεδινή Νάξο, η επιδότηση μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων που ταξιδεύουν προς Αθήνα, η αύξηση των ελέγχων των αρμόδιων Υπηρεσιών για τα προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. καθώς και η απλούστευση των διαδικασιών για την έκδοση άδειας σταυλικής εγκατάστασης.
Επίσης έγινε αναφορά για το νομικό πλαίσιο που διέπει τις συνεταιριστικές οργανώσεις και τέλος έγινε εκτενής συζήτηση για τη μονάδα βιοαερίου που προτίθεται να δημιουργήσει η Ε.Α.Σ. Νάξου και τα γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ο Υπουργός άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ανωτέρω θέματα εξέφρασε τις απόψεις του πάνω σε αυτά, ενώ διαβεβαίωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Σ. Νάξου ότι θα είναι δίπλα στην Οργάνωση και θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυσή τους.

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Νάξου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει πραγματικά τον κ. Αποστόλου, τόσο για τη συνάντησή τους αλλά και για τις προσπάθειες που εδώ και χρόνια καταβάλλει για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Ναξιώτη παραγωγό.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :