Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

Ευχαριστώ Δήμου Νάξου σε όσουν συνέβαλαν στην κατάσβεση της φωτιάς

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2016, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου, οι οποίοι, υπό αντίξοες συνθήκες, με αξιοσημείωτο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προασπίστηκαν τις περιουσίες και τις οικίες των συνδημοτών μας, παρέχοντας σε όλους μας αίσθημα ασφάλειας.
Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Ιάκωβο Τσελέντη, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας, που από την......
πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο μέτωπο της πυρκαγιάς, προσφέροντας τα δέοντα για τη διαχείριση της κατάστασης.
Αξιοσημείωτη ήταν και η προσφορά των εθελοντών που παραβρέθηκαν στο σημείο της πυρκαγιάς, μεταξύ των οποίων και δύο άτομα από την Πάρο. Η συμβολή των εθελοντών είναι πάντα καίρια και απαραίτητη σε κάθε δύσκολη στιγμή.    
Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας, που σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της φωτιάς. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συνεργάστηκαν άψογα, επιδεικνύοντας θάρρος και επαγγελματική ευσυνειδησία, γεγονός που συνέβαλε στην άριστη διαχείριση της κατάστασης και την αποτροπή δυσμενέστερων γεγονότων.

 Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Εμμανουήλ Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :