Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΠΑΣ Νάξου

 Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε χθες το μεσημέρι η εκδήλωση κοπής της πίτας του Π.Α.Σ Νάξου στο εστιατόριο «Γοργόνα» στην Αγία Άννα. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε ιδιαίτερα ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα αρχικά διαβάστηκαν οι χαιρετισμοί του Επάρχου & Αντιπερειφερειάρχη Αθλητισμού Ν. Αιγαίου κ. Ιωάννη Μαργαρίτη, Δημάρχου Νάξου & Μ. Κυκλάδων κ. Μανώλη Μαργαρίτη, προέδρου ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΑ Κ. Ιωάννη Τσολάκη. Στη συνέχεια  καλωσόρισαν τους επίσημους παρισταμένους  μέλη της Ε.Π.Σ Κυκλάδων (πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη , αντιπρόεδρο κ. Ευστράτιο Φουτάκογλου , έφορο Παρίσση Νικόλαο, τα μέλη κ. Χρήστο Καφτηράνη και......
κ. Λουκή Νικόλαο ) τέλος τον τέως και επί σειρά ετών πρόεδρο της Ε.Π.Σ κ. Ιωάννη Σιγάλα & Βάβουλα Μανώλη καθώς επίσης τον απανταχού φίλο των Κυκλαδίτικων Ομάδων κ. Πέτρο Ραουζαίο. Η Ε.Π.Σ Κυκλάδων με τη σειρά της βράβευσε τον Π.Α.Σ Νάξου για την εξαιρετική δουλειά που κάνει καθώς και τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου . Ακολούθησε η απονομή δώρου από την Ε.Π.Σ στον αθλητή Κώστα Αντ. Μαθιάσο ως ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας του .
   Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ομάδας κ. Μανώλης Ιωαν. Μαργαρίτης αφού έκανε ένα μίνι απολογισμό των δράσεων αναφέρθηκε στις αρχές της Ομάδας και ευχαρίστησε όλους όσοι συνδράμουν σ’ αυτή.
    Ακολούθησε η Βράβευση των αθλητών του Π.Α.Σ Νάξου η οποίοι σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις στο σχολείο και έπιασαν ανώτερη βαθμολογία από 18.5 μέχρι και 19 & 13/15 και είναι οι:
Γρυλλάκης Βασίλειος
Καρούσης Στέλιος
Μαρούλης Βαγγέλης
Ξενάκης Μιχάλης
Πετράς Γιώργος
Προμπονάς Νίκος
Σέργης Γιώργος
Σιδερής Νίκος
Φραγκίσκος Δημήτρης
Στη συνέχεια έκοψαν την πίτα και το τυχερό φλουρί ήταν στο κομμάτι του Ταμία της Ομάδας κ. Ορφανού Νίκου ο οποίος αναδεικνύεται τυχερός της πίτας επί 3 συνεχή χρόνια.
Μετά απ’ αυτά ο Π.Α.Σ Νάξου βράβευσε και τίμησε δύο εξαιρετικούς του συνεργάτες. Τον πρωταθλητή και προπονητή της ακαδημίας κ. Πουρπουτίδη Γιάννη για την προσφορά του στην Ομάδα και τις εξαιρετικές του επιδόσεις στον αθλητισμό σε Παγκόσμιο και Πανελλαδικό επίπεδο και τον Γενικό αρχηγό της Ομάδας κ. Τερζίδη Σταύρο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα.  Στην προσφώνησή τους ακούστηκαν πολύ σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητας τους και του χαρακτήρα τους αλλά και του σπουδαίου ρόλου που έχουν στην ομάδα.
Ακολούθησε πραγματικό γλέντι που κράτησε μέχρι τις βραδυνές ώρες . Γι’ αυτό φρόντισαν οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Βαγγέλης Κακλαμάνος , Κώστας Κατσιούλης, Νίκος Κονιτόπουλος και Στέλιος Κλουβάτος οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι το τέλος. Τυχερός  της πίτας αναδείχθηκε η κυρία Ματίνα Βασιλάκη-Μαργαρίτη και μεγάλος τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς ο κ. Αρτέμης Πρεβόλης ο οποίος κατείχε τον τυχερό λαχνό με το νούμερο  299.
Η ικανοποίηση της εκδήλωσης ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων κυρίως όμως στο πρόσωπο του Ιδρυτή και αρχιτέκτονα της Ομάδας κ. Μαράκη Πέτρου ο οποίος την βλέπει να αναπτύσσεται διατηρώντας τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες που διαμορφώνουν το πλαίσιο στο οποίο αναπτύσσονται οι σημερινοί αθλητές και εξελίσσονται σε καλύτερους ανθρώπους.
Ο Π.Α.Σ Νάξου ευχαριστεί τους γονείς , τους αθλητές, τους φίλους , τους χορηγούς και γενικά όλους όσοι συνδράμουν το έργο της Ομάδας και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να δρα στο ίδιο πετυχημένο πλαίσιο αρχών και αξιών με σκοπό την επίτευξη των ιδεωδών του αθλητισμού.
Το Γραφείο Τύπου του Π.Α.Σ Νάξου

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :