Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

Μήνυμα Δημάρχου για επιτυχόντες Πανελληνιων Εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής των παιδιών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων που πέτυχαν το στόχο τους να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές, όπως αυτή που ζούμε, η επιτυχία τους μάς δίνει χαρά και μάς γεμίζει περηφάνια. Εύχομαι ολόψυχα η επιτυχία αυτή να είναι απαρχή μιας λαμπρής σταδιοδρομίας και ......
μιας επιτυχημένης πορείας!
Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στήριξαν πολύπλευρα τα παιδιά στην επίμοχθη προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.
Στα παιδιά που φέτος, παρά την προσπάθειά που κατέβαλαν, δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, εύχομαι κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους για μελλοντικές επιτυχίες. Οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στην παρούσα φάση των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Πάντοτε υπάρχουν διέξοδοι στα όνειρα και τις προσδοκίες, καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και καταξίωση, αρκεί να υπάρχει αγωνιστικό πνεύμα, ελπίδα και επιμονή.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Μανόλης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :